Gerovital Tratament Expert: Sampon si masca regeneranta-Review

Publicat pe De anca m.
Spread the love

Bine v-am regăsit! Sper că așteptați cu nerăbdare mini vacanța de Rusalii, anul acesta am avut oare mai multe vacanțe ca de obicei sau doar eu am senzația aceasta? Înainte de a intra oficial în vacanță, vreau să vă prezint două produse pe care le-am testat în ultimele 2 săptămâni din gama Tratament Expert de la Gerovital.

Cred că nu există femeie care să nu se fi confruntat la un moment dat cu problema căderii părului. Trăim vremuri mult prea stresante și acest lucru își pune amprenta asupra sănătății noastre. Acum vreo 2-3 ani am încercat de la Farmec o loțiune cu Petroleum care a fost primul produs care a dat rezultate asupra căderii părului. Atunci când am văzut nouă gamă Tratament Expert cu produse destinate căderii părului nu am mai stat pe gânduri.

Eu am încercat șamponul regenerant și masca și o să vi le prezint împreună pentru că au avut un super efect combinate împreună.

Descrierea oficială a samponului regenerant: 

Având în componența sa ingrediente precum keratina hidrolizată, șamponul regenerant Gerovital acționează direct asupra firului de păr prin refacerea nivelului de keratină, o proteină ce asigură părului elasticitate și-l protejează de efectele distructive ale agenților externi. 

Părerea mea despre Șamponul regenerant

Samponul nu are un miros specific, iar culoarea este transparentă.  Din prima aplicare nu mi s-a părut să facă suficientă spumă, la a doua aplicare am obținut spuma dorită. Am avut ceva emoții cu îngrășatul părului, mi se mai întâmplă când încerc produse noi, dar părul nu s-a îngrășat și nici mătreață nu am făcut.

 

Rezultatele nu se văd din prima, dar am constatat că după o săptămână la pieptănare nu mai cad atâtea fire de păr.  Îmi place că părul se simte curat după spălare, iar volumul părului se menține suficient până la a doua spălare. Eu am părul gras, însă în același timp firul de păr este subțire și fragil, și după 2 săptămâni am observat câteva îmbunătățiri, căci părul nu se mai rupe așa ușor atunci când mă pieptăn.

PREȚ : 10.62 LEI 125 ml

Descrierea oficială:

Expunerea zilnică la factorii distructivi externi grăbește degradarea părului tău. Masca regenerantă reface suprafaţa firului de păr deteriorat şi fragil.
Masca regenerantă Gerovital a fost creată pe baza unei formulări speciale cu ingrediente esențiale în îngrijirea și regenerarea firului de păr. Trio-ul imbatabil format din vitamina A, care contribuie la creșterea elasticității, vitamina E, ce combate radiațiile UV, și Pro-vitamina B5, care crește gradul de hidratare, este însoțit de prezența Keratinei și de Aminoacizii esențiali. Aceștia refac fibra capilară pe toată lungimea ei.

Părerea mea despre Masca regenerantă

Masca am folosit-o după clătire și am încercat să stau cam 10 minute și să acopăr părul cu un prosop. Căldura face ca ingredientele să acționeze mai repede.  Culoarea este albă și mirosul ușor parfumat. La prima vedere nu pare o mască foarte hidratantă, însă am folosit multe măști care îmi îngrășau părul, așa că pentru părul meu gras nivelul de hidratare a fost optim. Părul nu se îngrașă, se descurcă mai ușor, și în combinație cu șamponul regenerant părul a început să își recapete din vitalitate.

 

PREȚ: 16.74 LEI 150ml

Niciun produs nu dă rezultate din prima, nu cred în produse minune, dar orice produs folosit pe termen lung va aduce rezultatele pe care le aștepți. Farmec nu m-a dezamăgit până acum, mereu se reinventează și vine pe piață cu produse eficiente la prețuri foarte bune, comparativ cu aceleași produse de la branduri diferite.

 

VOI AȚI ÎNCERCAT PRODUSE DIN

NOUA GAMA GEROVITAL TRATAMENT EXPERT?

 

 

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

7 comentarii la „Gerovital Tratament Expert: Sampon si masca regeneranta-Review

  1. Tratamentul este cu adevărat bun. L-am folosit și eu acum ceva timp când nu aveau ambalajele acestea. Îți recomand și fiolele din această gamă.

  2. De la Gerovital Tratament Expert am folosi numai samponul anticadere si spray-ul , dar mi-ar trebui masca regeneranta deoarece se ingrasa tare repede de nici nu stiu ce sa ii mai fac.

  3. Si mie mi-a placut masca. De obicei, mastile sunt super hidratante si mie efectiv imi pleostesc parul. M-a bucurat cand aceasta nu a avut efectul asta. Samponul nu stiu de ce nu l-am luat, ca sa fie la set.. Cred ca aveam vreun alt sampon deschis atunci :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *