Spread the love

Hello, everyone! Vremea de afară e foarte capricioasă, sper ca vara ce va veni să fie una cu multe zile de plajă. Da, eu mă gândesc deja la plajă, la mare, la soare, însă până atunci mai avem de muncă 🙂

Anul acesta văd că am avut destul de multe mini vacanțe, poate că guvernanții și-au dat seama de adevărul din spatele: Cheia marilor succese, pauzele mici și dese, nu? Că tot vorbeam de muncă, vă prezint o ținută office, care cred eu poate deveni una casual adăugând sau schimbând câteva piese vestimentare.

Cămașă/Blouse-LINK

Pantaloni/Pants-LINK

Pantofii/Shoes-LINK

Mie imi plac cămășile și am fost surprinsă să constat că se calcă și foarte ușor.

În partea din spate, cămașa mea în non-culori este mai lungă, recunosc că sunt fană a acestor bluze și cămăși care acoperă subtil partea dorsală 🙂

Materialul cămășii este lejer, destul de răcoros, iar combinația de alb cu negru îmi place și se pretează la multe piese vestimentare. Mărimea pe care o port e M, mânecile sunt 3 sferturi.

Cămașa este de pe site-ul Rosegal pe acest site printre multe haine cu stil am găsit cele mai frumoase rochii vintage.

Pantalonii i-ați mai văzut și în alte postări, merg de minune în această perioadă, pentru că sunt subțiri. Materialul se calcă ușor, și nu se șifonează mai deloc. Pantofii vi recomand din tot sufletul, sunt extrem de comozi.

În timp ce mă gândeam la ce titlu să dau articolului, mi-am dat seama că am creat lejer o ținută black and white.

VĂ MULȚUMESC MULT PENTRU VIZITĂ!

ZILE FRUMOASE VĂ DORESC!

 

 

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

4 comentarii la „OOTD-Black and white outfit

  1. Interesanta tinuta, imi place camasa :). Daca ar fi sa vorbim de pantaloni…ei bine jeansi sunt preferatii mei :), dar tinuta ta este minunata si iti sta bine.

  2. foarte draguta tinuta..eu sunt in cautare de o camasa asemantoare dar cu manica scurta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *