Fata din Brooklyn- Guillaume Musso

Publicat pe De anca m.
Spread the love

Hello, ladies!

Azi o să vă prezint recenzia unui thriller psihologic care pe mine m-a captivat.

DESCRIEREA OFICIALĂ:

Scriitor faimos și tată singur, Raphaël este bântuit de îndoieli. Curând, el și Anna, o femeie superbă și ambițioasă, de care este îndrăgostit nebunește, urmează să se căsătorească. Însă de ce refuză ea să vorbească despre trecutul său? Într-un weekend pe Coasta de Azur, Raphaël o forțează să rupă tăcerea. Dar ce are Anna de mărturisit întrece orice scenariu, iar fotografia cu cele trei cadavre pe care i-o arată, recunoscându-și vinovăția, îi dă fiori. Șocat, Raphaël pleacă, însă când se întoarce, chinuit de regrete, Anna nu mai e acolo. Nu mai e nicăieri. Înnebunit, Raphaël îl roagă pe prietenul său Marc, fost polițist, să îl ajute să o găsească. Pornind într-o cursă contra cronometru, cei doi descoperă în casa Annei 400 000 de euro și două cărți de identitate false. Cine este, de fapt, Anna Becker? O anchetă complicată și periculoasă va trezi fantomele terifiante ale trecutului, scoțând la lumină o poveste cutremurătoare cu implicații la nivel înalt, care începe cu mulți ani în urmă pe străzile rău famate și fascinante ale New Yorkului.

PĂREREA MEA:

Fata din Brooklyn este a doua carte scrisa de G. Musso pe care o citesc și recunosc că am devenit fană. Ce am remarcat la stilul lui Musso e faptul că nu poți lăsa cartea din mână, o devorezi la propriu. Povestea este un thriller psihologic care te ține cu sufletul la gură până la final. Raphael este îndrăgostit de Anna, o frumoasă metisă cu care urmează să se căsătorească. Simte însă că Anna îi ascunde ceva, și provocând-o, o determină pe Anna să îi arate o fotografie cu trei cadavre arse, spunând că ea a făcut asta. Raphael pleacă șocat, iar după ce se întoarce, descoperă că Anna a plecat. Începe o cursă frenetică pentru a o găsi pe Anna, iar Raphael apelează la prietenul său, Marc un fost polițist pentru a o găsi.

Pornind pe diferite piste și indicii, misterul se adâncește atunci când cei doi descoperă în casa Annei 400.000 de euro și două cărți de identitate false. CINE ESTE ANNA și ce secrete ascunde? Ancheta va scoate la iveală povești terifiante. Anna este de fapt fata din Brooklyn (numită astfel de jurnaliști) Claire Carlyle, una dintre victimile unui obsedat sexual care o ținuse captivă timp de 2 ani în casa lui. Reușește să scape, și ia de la el și o geantă plină de bani cei 400.000 de euro. Fără să știe că în casă mai erau și alte fete, ea nu anunță poliția, speriată de consecințele unei vieți în care ar fi catalogată ,, victima unui obsedat sexual,,. Un incediu pornește în casa, iar poliția descoperă mai târziu 3 cadavre, 2 ale victimelor și una ale celui care le ținuse captive, presupându-se faptul că Claire a fost omorâtă.

Claire decide să își ascundă identitatea, pentru că nu dorește ca presa să o hăituiască pe o temă dureroasă pentru ea.

Cine a răpit-o însă pe Claire? Ce alte secrete ascunde fata din Brooklyn? Povestea se complică, pe măsură ce iubitul ei face săpături în trecutul îndepărtat al familiei.

Vă invit să descoperiți toate ițele unei poveștii captivante. Categoric, nimic nu e ceea ce pare, nu intuiești câtuși de puțin adevărul, e genul de carte care te ține în suspans până la sfârșit.

 

Cartea o găsiți pe site-ul editurii All, la un preț de 32.90 lei

 

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

5 comentarii la „Fata din Brooklyn- Guillaume Musso

  1. Tocmai astazi mi-am comandat si eu cartea tot de la Editura all, Am tot vazut mare zarva in jurul ei si sunt tare curioasa pentru că subiectul ei ma pasioneaza si este genul meu de carte

  2. E prima recenzie a acestei cărți pe care o citesc. Eram mai mult decât curioasă de ea și de tot ce poate să ofere. Mă bucur că ai ales să împărtășești cu noi atât de multe despre ea. Abia aștept să o citesc și eu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *