Happy Kid Sirop- sănătate pentru cei mici

Publicat pe De anca m.
Spread the love

Sănătatea copilului tău este mai presus decât orice rațiune. Orice părinte s-a confruntat la un moment dat cu răceli și viruși. E normal ca cei mici să aibă diferite episoade de răceli sau gripe, pentru că imunitatea copiilor nu este aceeași ca a unui adult.

Recent, am descoperit un site de produse naturiste, am încercat câteva produse de la Ayurmed și mulțumrea a fost maximă. De data aceasta, am încercat siropul Happy Kid Sirop pentru voinicul meu.

CE PROMITE SIROPUL? 

mentinerea unui apetit si tranzit intestinal normal cu asimilarea eficienta a substantelor nutritive din tubul digestiv si eliminarea toxinelor;
– sustine sanatatea sistemului respirator, sistemului digestiv si hepatobiliar;
– mentinerea capacitatii naturale de autoaparare a organismului;
– cresterea si dezvoltarea fizica si psihica armonioasa a copilului.

PĂREREA NOASTRĂ: 

Gustul e ok, băiețelul meu nu a avut probleme să înghită siropelul. Acum ceva timp, i-am făcut niște analize și indicii de la ficat au ieșit cam mari, de aceea m-am bucurat când am citit că plantele din sirop au și efect hepatobiliar. Sper ca după ce repetăm analizele peste o lună, indicii să fie în limite normale. Voi reveni cu impresii.

Recunosc că și pofta de mâncare a mai crescut de când am început cura cu Happy Kid Sirop, ceea ce e un mare plus.

Vom face o cură și în toamnă, căci atunci vom avea nevoie de o creștere semnificativă a imunității pentru a face față bolilor de sezon. Se recomandă în cure de câte 30 de zile și administrat cu 30 de minute înainte de masă.

Modul de utilizare și doza recomandată:
Copii 2-4 ani: cate 1 lingurita pe zi.
Copii 4-8 ani: cate 2-3 lingurite pe zi.
Copii 8-14 ani: cate 1-2 lingurite de 3 ori pe zi.

Îmi place că este un sirop cu multiple beneficii. Susține imunitatea, este foarte bun și în perioade de răceli, fluidizând secrețiile și eliminându-le, crește pofta de mâncare, ajută la o digestie corectă, susține sistemul hepatobiliar.

PREȚ: 20 DE LEI.

Mai multe detalii găsiți și pe site-ul Ayurmed și Brander

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

6 comentarii la „Happy Kid Sirop- sănătate pentru cei mici

  1. Îmi amintesc și eu de copilărie când primeam siropuri în loc de pastile, dar nu eram tocmai încântată de ele. Mă bucur să văd că lucrurile s-au mai schimbat în privința gustului acestora.

  2. Am citit impresii bune despre acest sirop insa deocamdata, bebe e prea mic pentru acest produs. O sa-l trec pe lista!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *