Spread the love

Hello ladies! Temperaturile de afară mi se par greu de suportat, mai ales că trecerea la vară s-a făcut mult prea brusc. Ținuta pe care vreau s-o prezint azi e mai degrabă pentru primăvară sau un început de toamnă. Timpul însă e ca de obicei insuficient și deși fotografiile sunt de ceva timp în laptopul meu, acum le-a venit timpul.

AM PURTAT:

Jachetă/Jacket- LINK

Nu știu cum stați voi cu timpul, dar vă jur că parcă acesta nu e suficient și că o zi ar trebui să aibă clar mai multe ore. Poate stau eu prost cu organizarea, dar serviciul, copilul, familia sunt esențiale pentru mine, și de multe ori las blogul pe utima sută de metri.

Atunci când am văzut jacheta pe site, a fost clar dragoste la prima vedere, mi s-a cam pus pata pe broderii, de aceea am și ales jacheta. După descrierea măsurătorilor, s-ar fi potrivit și S-ul, dar am ales măsura M, pentru că îmi doream să fie mai largă, nu fixă pe corp. Mie îmi place cum se așează pe corp, materialul este ușor lucios, iar partea de broderie este foarte bine executată.

Am primit destule complimente la adresa ei, partea de broderie este și pe spatele jachetei și poate pentru unii e too much, pentru mine e destul de ok.

Jacheta brodată o găsiți pe site-ul Zaful sigur ați auzit de el, este un site online cu haine foarte frumoase și acceptabile ca preț. Singurul dezavantaj cred că este așteptarea, deoarece livrarea se face din străinătate și durează până la o lună primirea hainelor.

VĂ MULȚUMESC MULT PENTRU VIZITĂ!

ZILE FRUMOASE VĂ DORESC!

 

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

3 comentarii la „OOTD- Jachetă brodată

  1. Imi place cum iti sta insa nu e genul meu acest tip de jacheta. Poate daca nu ar fi fost luciosa mi s-ar fi potrivit si mie, imprimeul nu ma deranjeaza deloc. Pupici!

  2. imi place foarte mult geaca, are si un pret bun. am vazut ca anul acesta broderiile cu flori sunt la moda si unele magazine gen zaful au preturi ok iar altele nici nu te poti apropia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *