Costume Ricardo Montesi pentru barbati cu stil

Publicat pe De anca m.
Spread the love

Eleganța în materie de haine nu este doar etalonul femeilor, căci în ultima perioadă observ că tot mai mulți bărbați dau blugii și tricourile în favoarea costumelor elegante.

Costumul emană masculinitate, rafinament și siguranță de sine, iar privind din perspectiva unei femei, cine nu iubește bărbații în costum?

De câte costume bărbați au nevoie în garderobă masculii noștri rafinați? Specialiștii în modă spun că 2-3 costume sunt suficiente pentru garderoba unui bărbat. Uneori e atât de bine să fii bărbat, noi femeile avem 10000 de rochii, 500 de bluze, nșpe mii de pantofi și genți și niciodată nu avem cu ce ne îmbracă.

Care sunt cele 3 tipuri de costume care nu trebuie să lipsească din dulapul unui bărbat?

  1. COSTUMUL BUSSINESS 

Din garderoba unui bărbat nu trebuie să lipsească un costum în tonuri închise: gri, negru sau maro, care poate fi ușor de asortat și purtat la tot felul de evenimente de seară, dar și la serviciu. Costumele în non culori sau culori închise sunt pretabile pentru birou și desigur obligatorii atunci când serviciul o cere.

costum barbat de tip bussiness de pe site-ul www.e-costume-barbatesti.ro/

2. COSTUMUL DE PETRECERE

Dacă noi femeile avem 100000 de rochii pentru nunți, botezuri și alte cumetrii, bărbații au cam 1-2 costume de ceremonie. Bărbații au liberatea de purta cămăși de culori diferite la același costum și astfel vor părea că poartă alt costum la evenimente diferite. În materie de accesorii, se poate purta papionul sau cravata, care desigur sunt într-o culoare în ton cu rochia partenerei. Pentru costume barbati la modă vă recomand site-ul www.e-costume-barbatesti.ro/

3. COSTUMUL SMART-CASUAL

Din categoria costume barbati nu putea lipsi cel casual. Pentru un costum lejer care poate fi purtat în orice moment al zilei, fashioniștii recomandă alegerea unor culori tari, roșul sau albastrul fiind în top. Personal, aș recomanda un costum albastru, asortat cu mocasini sau pantofi maro, și categoric fără cravată.

Dacă sunteți în căutare de costume bărbați vă recomand site-ul http://www.e-costume-barbatesti.ro unde veți găsi costume Ricardo Montesi realizate din materiale de cea mai bună calitate, fabricate în România și care acoperă o gamă largă de gusturi.

Știu cât e de greu să găsești costume bărbați, magazinele pentru bărbați sunt mult mai puține în comparație cu cele de femei, de aceea am gasit o variantă online accesibilă. Și mai știu că și bărbații au stil, și că uneori sunt mai pretențioși decât noi, femeile, de aceea pe site vor găsi exact ceea ce caută. Site-ul oferă și retus gratuit pentru fiecare costum achiziționat din magazinul  online sau din magazinul fizic din București.

ZILE FRUMOASE VĂ DORESC!

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *