Memo On de la Ayurmed-pentru o memorie de elefant

Publicat pe De anca m.
Spread the love

Salutare, fete dragi! În ultima perioada am cam abandonat blogul, am fost într-o mini vacanță la mare, apoi la țară și uite așa revin cu forțe proaspete.

În tot acest timp am avut ocazia să testez un produs 100% natural din plante medicinale indiene Memo On

DESCRIEREA OFICIALĂ:

SUPLIMENT ALIMENTAR AYURVEDIC, 100% NATURAL, DIN PLANTE MEDICINALE INDIENE

Suplimentul alimentar MEMO ON contine plante medicinale ayurvedice care contribuie la functionarea normala a capacitatii de concentrare si memorare, sustinand randamentul intelectual.

Sustine functiile cerebrale integrative (memorie, perceptie, concentrare, sistematizare) si coordonarea fizico-mentala. Aportul bogat si variat de fitonutrienti si imbunatatirea circulatiei sanguine la nivelul creierului ajuta la mentinerea functiilor si performantelor psihice si intelectuale.

MEMO ON diminueaza efectele oboselii mentale, epuizarii nervoase, stresului, reda increderea si optimismul. Sustine elevii si studentii la efort psihic si intelectual intens mai ales in perioada examenelor. MEMO ON sustine persoanele varstnice la mentinerea capacitatilor psihice si intelectuale si este util ca adjuvant in terapia sistemului nervos.

PĂREREA MEA:

Creierul nostru este cel mai complex organ, el coordonează întreaga activitate a corpului nostru de aceea sănătatea sa ar trebui să fie primordială pentru noi. De multe ori, nu ne dăm seama că stresul zilnic afectează buna funcționare a creierului nostru. Uitarea este absolut normală, dar când uiți lucruri esențiale, când îți pierzi puterea de concentrare, e clar că avem nevoie de un mic ajutor pentru creierul nostru. Am folosit Memo On și primul lucru observat a fost faptul că nu mă mai simțeam obosită și că m-am putut concentra mult mai ușor în timp ce lucram pentru lucrarea mea de disertație. Desigur, niciun supliment nu face minuni peste noapte, ci trebuie folosit în cure de până la 3 luni și reluate periodic pentru că celulele creierului nostru nu se refac în totalitate, ba chiar unele mor o dată cu înaintarea în vârstă. Faptul că nu m-am mai simțit obosită, mi-a redat o stare de spirit bună, ingredientele din Memo On nu doar ajută la îmbunătățirea funcțiilor cognitive, dar reduc și stresul. O să îl folosesc cu siguranță, mai ales că este un produs 100% natural care nu conține conservanți.

Ingredientele din Memo On ajută la:

  • imbunatatirea capacitatii cognitive, de memorare si crestere a randamentului intelectual;
  • sustinerea sistemului nervos in perioadele cu activitate fizica si intelectuala intensa;
  •  cresterea rezistentei organismului in cazuri temporare de stres;
  • intarzierea aparitiei oboselii si sustinerea refacerii resurselor de energie ale organismului in caz de stres
  •  sustinerea elevilor si studentilor la efort psihic si intelectual intens mai ales in perioada examenelor.

Memo On e disponibil pe Ayurmed la prețul de 21.00lei (50 pastile) sau 36lei (100pastile)

 

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

11 comentarii la „Memo On de la Ayurmed-pentru o memorie de elefant

  1. Nu stiam de acest supliment insa e tare util pentru elevi si studenti in perioada examenelor 😛 Eu luam in vremea liceului sau a facultatii ori Lecitina ori Memoplus sau cva de genul :))))

  2. Intr-o lume in continua miscare e extrem de greu sa te relaxezi cu adevarat, astfel incat sa reusesti sa te rupi de stres, de oboseala psihica. Fizic e mult mai usor sa te odihnesti. Stresul si oboseala cronica sunt si mai puternice in cazul mamelor care vor sa aiba si o cariera. Asa ca mi-am notat produsul pentru urmatoarea tura de cumparaturi! Mersi de pont!

  3. trebuie sa le incerc si eu, in sarcina tot facea lumea misto de mine ca uit m-am gandit ca dupa imi revin doar ca au trecut 7 luni si tot uituca sunt

  4. Urăsc pastilele și toată lumea vorbeste despre pastile…nu stiu ce sa zic. Bravo lui ca face tot ce face, bravo celor care il folosesc si ii ajuta, eu zic pas.

  5. Prefer o cana de ciocolata calda si o melodie buna! Relaxanta. Si eventual daca timpul imi permite, mai citesc o carte. Astfel, ma deconectez de la ce am in jur si ma incarc cu energie pozitiva. Ca sa pot tine minte <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *