Wash&Go-gama cu rodie, pentru par vopsit

Publicat pe De anca m.
Spread the love

Părul femeilor trece prin multe ȋncercări, iar Wash&Go ştie acest lucru şi a dezvoltat produse special destinate fiecărei nevoi. Vopsitul este una dintre aceste provocări. Pentru a ȋntreţine nuanţa proaspătă şi intensă a şuviţelor până la următoarea vizită la salon sau colorare acasă, pentru a păstra aspectul sănătos şi strălucitor al fibrei capilare,Wash&Go a creat gama dedicată părului vopsit, pe bază de extract de rodie.

Folosite complementar, şamponul şi balsamul gamei au dublu rol – protejează firul de păr supus procesului de colorare chimică și contribuie la menținerea nuanței, conferind şuviţelorhidratare, îngrijire și 100% VOLUM.

Pomegranate + hair = love <3

Ingredientul principal al gamei Wash&Go pentru păr vopsit este rodia,binecunoscută pentru proprietățile sale antioxidante, implicit de menținere a culorii şi sporire a luminozităţii acesteia. Pe langă acțiunea puternic antioxidantă şi fixatoare de culoare a taninilor, extractul de rodie conține și vitamine cu acțiune fortifiantă și hrănitoare pentru firul de păr. Contribuie, ȋn acelaşi timp, la menținerea unui scalp sănătos și hidratat.

Șamponul Wash&Go pentru păr vopsiteste îmbogățit cu formula Volume Plus, pentru extra volum. Inspirat de proprietățile rodiei de intensificare a culorii, șamponul păstrează vitalitatea nuanţei şi strălucirea timp ȋndelungat după vopsire, conferindu-i părului volum de la rădăcină. Aroma delicată & fresh transformă ritualul de spălare a părului ȋntr-un moment de răsfăţ.

Șampon Wash&Go cu extract de rodie 400 ml – 11,4 lei

Șampon Wash&Go cu extract de rodie 750 ml – 18,9 lei

 

Balsamul Wash&Go pentru păr vopsit acționează succesiv șamponului pentru acest tip de păr. Noua formulă descurcă firele, le hidratează și hrăneşte fără să încarce, lăsându-le strălucitoare şi uşor de pieptănat. Extractul de rodie fortifică și protejează culoarea părului, menținându-i intensitatea și luciul.

Balsam Wash&Go cu extract de rodie 180 ml – 8,1 lei

Pagina de Facebook Wash&Go România

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

2 comentarii la „Wash&Go-gama cu rodie, pentru par vopsit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *