Spread the love

Hello, beauties! Cum faceți față căldurii de afară? Chiar dacă iubesc vara, canicula îmi dă mari bătăi de cap, noroc că s-au inventat piscinele pentru a ne mai răcori. Desigur, să nu uităm de protecția solară atât de importantă care ne ferește de radiațiile solare din ce în ce mai violente.

Ultima dată când am fost la piscină, am fotografiat și hăinuțele care așteptau cumințele în dulap. Azi, vă prezint o ținută foarte comodă și ,,purtabilă” în aceste zile de foc.

AM PURTAT/ I WORE:

Pantaloni scurti/ Short Pants-LINK

Top- LINK

 

Pantalonii scurți sunt de departe preferații mei de până acum. Cu siguranță, broderia este de vină, tocmai de aceea i-am tot purtat în ultima perioadă. Îi găsiți și pe alb și negru, iar prețul este 16.60$. Eu port mărimea M și chiar îmi vin perfect.

Topul are farmecul său, e numai bun de  vară, e și destul de larg în față. Mărimea este M. Combinația de dungi cu albastru e ideală pentru vremea de afară și se poate asorta și la fustițe cochete.

Sper că vă place ținuta de azi, e un outfit lejer, pe care sunt sigură că și voi l-ați abordat, căci ce poate fi mai plăcut vara decât să porți un top și o pereche de pantaloni scurți din denim..

Sunt la prima comandă Twinkledeals, comanda a ajuns destul de repede, și cel mai mult mă bucură că am ridicat-o de la poșta locală. Prețurile sunt decente și găsiți multe modele de haine drăguțe.

Vă mulțumesc pentru vizită! 

 

 

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

5 comentarii la „OOTD-Cum ne imbracam vara?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *