Rochia de inspiratie vintage- yey or nay?

Publicat pe De anca m.
Spread the love

Hello, beauties!

Îmi plac lucrurile moderne, dar în același timp nu îmi pot ascunde fascinația pentru lucrurile de inspirație vintage.

Poate că atracția pentru anumite lucruri ce par vechi sau din altă epocă, este explicabilă prin faptul că poate și sufletul nostru a poposit și prin alte veacuri. Îmi place să cred în teoria reîncarnarii, astfel îmi e tare greu să explic sentimentul de deja-vu. You may say I am a dreamer but I am not the only one.

Ținuta de azi este de inspirație vintage, dar desigur adaptată timpurilor moderne.

AM PURTAT/ I WORE:

Rochie/Dress-LINK

Aceasta este de departe este rochia mea preferată. De ce? Cum să nu iubești o rochie care îți ascunde lejer burtica și îți scoate în evidență exact ceea ce trebuie. În zona abdomenului face mici falduri sau cute, care creează un efect optic și astfel burtica va fi la adăpost. Pe lângă acest efect, culoarea și lungimea sunt pe gustul meu, soțul meu zicea că e o rochie de nuntă. Clar este o rochie elegantă, nu aș recomand-o neapărat pentru o nuntă, dar pentru un eveniment de zi, pentru birou e chiar o rochie perfectă.

Decolteul e destul de generos, nu îmi displace acest lucru pentru că îi dă un aer și mai feminin.

Mărimea pe care o port eu este M, vă recomand să vă știți dimensiunile și să citiți cu atenție măsurătorile din dreptul fiecărui produs pentru că acestea pot diferi.

Rochia este luată de pe site-ul Twinkledeals comanda a ajuns cam în trei săptămâni, acasă prin Poșta Română (yupii). Au haine frumoase și diversificate și chiar ai de unde alege.

 

AȚI PURTA O ASTFEL DE ROCHIE

VĂ MULȚUMESC MULT PENTRU VIZITĂ!

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

11 comentarii la „Rochia de inspiratie vintage- yey or nay?

  1. Nu cred ca este potrivita pentru mine, dar tie iti vine foarte bine. Imi place rochita foarte mult.

  2. Este foarte frumoasa rochita, culoarea te prinde de minune. Si nici mie nu mi se pare ca este potrivita pentru nunta. In ultima vreme n-am mai iesit din pantaloni, dar nu se stie niciodata cand mi se poare redeschide apetitul pentru rochii. :)) Te pup!

  3. Foarte draguta rochita, si mie imi plac tinutele de inspiratie vintage. Inca nu am curaj sa ma avant sa comand de pe site-uri de dincolo, abia acum descifrez tainele Alliexpress, dar parca m-ai incurajat putin. Tu ce faci daca tinuta comandata nu ti se potriveste? Xoxo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *