Gel de dus exfoliant cu particule din roci vulcanice Gerovital

Publicat pe De anca m.
Spread the love

Hello, ladies! Nu știu dacă sunteți fane a brandului Farmec, dar eu clar mă număr printre iubitoarele produselor Farmec și Gerovital.

Recent, Farmec a lansat noua gamă de geluri de duș Gerovital. Primul produs din noua gama pe care vreau să vi-l prezint este gelul de duș exfoliant cu particule din roci vulcanice

DESCRIEREA OFICIALĂ:

Răsfață-ți pielea cu Gelul de duș exfoliant Full of Fun, îmbogățit cu extract de rodie. Vei descoperi senzația plăcută a unui exfoliant delicat cu particule provenite din roci vulcanice, 100% naturale.

PĂREREA MEA: 

E prima oară când folosesc un produs care are în componență roci vulcanice. Mi s-a părut foarte interesant conceptul, știam că rocile vulcanice sunt folosite în masaj, dar iată că Farmec se reinventează de la an la an și vine cu produse revoluționare.

Pe lângă particulele din roci vulcanice, gelul de duș conține și extract de rodie. Mirosul este floral și pentru o iubitoare de arome florale, acest gel este de vis. Îmi plac gelurile exfoliante și am observat că particulele din acest gel, nu sunt abrazive sau dure în contact cu pielea. Gelul se aplică pe pielea umedă și lasă pielea foarte catifelată. Nu usucă pielea, și nu mi-a produs nicio iritație. Îmi place că gelul curăță blând pielea și că ajută la regenerearea celulelor pielii.

 

Descoperirea acestui gel de duș a venit la fix, mai ales că vara chiar ai nevoie de o curățare temeinică a corpului. Exfolierea înseamnă îndepărtarea celulelor moarte de la suprafața pielii și ajută la regenerea celulelor pielii. Fără exfoliere pielea devine aspră și uscată. Desigur, nu trebuie să abuzați de exfoliere.

Pe mine, m-a cucerit acest gel de duș exfoliant. PREȚ RECOMANDAT 8.75 RON

TU L-AI ÎNCERCAT?

 

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

7 comentarii la „Gel de dus exfoliant cu particule din roci vulcanice Gerovital

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *