Spread the love

Hello, ladies! Întoarsă cu forțe proaspete din concediu și savurând ultimele zile de vară calendaristică, am profitat să mă încarc cu energie pozitivă, să petrec mai mult timp cu soțul meu, dar și cu mine, să visez, să iubesc mai mult.

Avem nevoie de câte o pauză, de timp petrecut în doi, dar și cu tine, avem nevoie de momente de respiro în care să ne punem ordine în gânduri.

Ajunsă din concediu, am găsit acasă avizele poștale și am mers la poștă să îmi ridic coletele. Mă bucur că în ultima perioadă coletele externe ajung la poșta de cartier, sper să nu se schimbe acest lucru, nu îmi place să mă plimb la vamală și să mi se deschidă coletele în fața tuturor.

Printre colete, am primit și această superbă rochie de vară. Chiar dacă arată foarte bine și mi-a plăcut foarte mult atunci când am văzut-o pe site, parcă nu mi se potrivește. Cred că nu mă avantajează faptul că e cu umerii goi, și eu sunt cam lată în umeri, ori e doar un fix de-al meu. Îmi place că are și broderie, mi s-a cam pus pata pe haine cu broderie aplicată, acesta fiind un alt motiv pentru care am ales-o.

Mărimea pe care o port este M, nu este fixă, cred că se potrivea și S, noroc cu cordonul din talie care reglează situația. Materialul este subțire, ușor transparent perfect pentru vară. Mă gândeam că o pot purta și fără umeri goi, adică să renunț la bretele, dar parcă îmi pare rău de designul rochiei. Am uitat să vă spun că are și buzunare în față.

M-am gândit că rochia ar merge de minune cu niște teneși albi, dar mi-am dat seama că nu am, așa că am ales clasicele sandale.

Rochia o găsiți pe site-ul Zaful la prețul în lei de aproximativ 80lei. Zaful oferă cititorilor Ellas Fairytale un voucher de 10% reducere, codul este Zafulxie10 

AM PURTAT/I WORE:

Rochie/Dress Zaful

Aștept părerile voastre cu privire la ținută și dacă v-ar plăcea o astfel de rochie!

VĂ MULȚUMESC PENTRU VIZITĂ!

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

9 comentarii la „OOTD-Rochie de vara cu umerii goi

  1. Eu le-as propune celor de la Zaful sa mute una din broderii pe volan, parca s-ar mai echilibra situatia. Imi place imprimeul, imi place broderia, mai putin modelul, dar asta pentru ca pe mine nu m-ar avantaja.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *