Spread the love

Hello, ladies! Postarea aceasta așteaptă de mult timp în laptopul meu, dar începutul serviciului, precum și începutul anului școlar pentru băiatul meu care e acum în clasa I, mi-au ocupat tot timpul.

Azi vă prezint o ținută casual, ideală pentru seri de toamnă târzii, a cărei vedetă este  o cămașă care parcă tânjește după vară.

AM PURTAT/ I WORE:

Cămașă/Shirt

Rucsac/Backpack

Anul acesta clar a fost anul cămășilor în dungi și a broderiilor. Sau cel puțin a fost pentru mine, căci am câteva cămăși în palmares. Nu mă întrebați de ce am ales încă o cămasă brodată de pe site-ul Zaful, pentru că e foarte frumoasă și ușor de asortat. Eu am ales să vă prezint cămașa într-o ținută casual, dar la fel de ușor se poate purta cu o pereche de pantaloni office sau o fustă. Cămașa pe care o port este mărimea L.

Rucsacul face parte dintr-un set de 4 piese, și vă pot spune că întregul set e foarte practic și calitativ. Prețul e undeva la 60lei și îl găsiți pe site-ul Gamiss. Mie mi se pare tare simpatic mai ales că are aplicat și broderie. Uneori te saturi de genți și ai nevoie de ceva practic, așa că rucsacul e cel mai la îndemână.

 

Dacă cumpărați de pe Zaful puteți utiliza codul Zafulxie10 pentru o reducere de 10%
Pentru site-ul Gammiss codul de reducere este GamissXie10

Vă aștept părerile cu mare drag!

Vă multumesc pentru vizită!

 

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

One thought on “OOTD-Embroidered shirt and backpack

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *