Apa micelara cu mar verde si kiwi-Bottega Verde

Publicat pe De anca m.
Spread the love

Hello, ladies!

Îngrijirea tenului începe cu o demachiere eficientă, dacă sărim acest pas cu siguranță tenul nostru nu va arăta așa cum ne dorim. Pentru a putea aplica creme sau loțiuni în primul rând tenul nostru trebuie să fie curat, astfel impuritățile de pe ten vor crea mici probleme ca acnee, iritații sau puncte negre.

Azi vreau să vă prezint apa micelara cu măr verde și kiwi de la Bottega Verde, o apă micelară pe care am folosit-o în ultima perioadă.

DESCRIEREA OFICIALĂ: 

O apa micelara placut racoritoare si usoara pentru o curatare rapida si echilibrata. Micelele active de curatire invaluie praful, mizeria si machiajul, lasand pielea curata, revigorata si tonifiata. Formula ultra-eficienta cu extract de mar verde si kiwi o face potrivita pentru machiajul rezistent la apa. Nu lasa niciun fel de reziduuri, astfel ca nu trebuie sa aplici un tonic sau sa clatesti.

PĂREREA MEA:

Miroase foarte bine, având o mireasmă fresh de fructe, iar cantitatea de apă micelară îmi va ajunge mult timp. Se aplică ușor și curăță foarte bine tenul. Chiar dacă prefer un machiaj light, și nu aplic fond de ten decât foarte rar, am început să acord o atenție deosebită demachierii tenului. Am constatat că seara pe dischetele demachiante sunt suficiente impurități și nu mai sar peste demachiere. Pielea se simte fresh, fără senzația de încarcare, pur și simplu fața e curată. Am folosit-o și pentru zona ochilor și surpriză nu m-a usturat, din contra machiajul s-a îndepărtat cu ușurință. Avantajul acestei ape micelare e faptul că va curăța tenul foarte delicat, miceliile din apa atrag impuritățile și machiajul cu ușurință, fără să insistați în anumite zone.

Are un preț bun 24 lei și o găsiți pe site-ul Bottega Verde

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

8 comentarii la „Apa micelara cu mar verde si kiwi-Bottega Verde

  1. Pe langa mirosul, care cred ca este divin, este important pentru mine sa nu usture in zona ochilor. Ceea ce citesc ca la tine nu s-a intamplat. Lucru bun, nu? <3

  2. Incerc sa ii simt mirosul ? Toate firmele au scos pe piata cate o apa micelara, le-as incerca pe toate, momentan am Bioderma, L’Oreal si Garnier. Cand voi da o comanda la ei o sa ma uit si de aceasta apa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *