Spread the love

Ce culori porti in aceasta toamna pe unghii? Vrei nuante puternice si sofisticate care nu se demodeaza niciodata? Afla acum ce este must have in acest sezon!

Toamna incepe la Melkior cu New Collection Nail Lacquer “Storytelling”, nuante seducator de frumoase pentru o manichiura moderna.

Noua gama contine 4 variante cromatice, din care 3 oje sunt lucioase si 1 oja este perlata:

  • Oja lucioasa Magnetic (ref. 21178, 21766)
  • Oja lucioasa Pacific Blue (ref. 21181, 21770)
  • Oja lucioasa Trust Me (ref 21767, 21179)
  • Oja perlata Purpur (ref. 21325, 21771)

Toate aceste oje Melkior se gasesc in cele 2 variante de sticlute, de 15ml si de 4,5ml. Descopera acum nuanta care iti pune in evidenta manichiura!

Sunt oje rezistente care asigura o acoperire foarte buna si uscare rapida. Cum se aplica? Degreseaza unghia foarte bine cu un Degresant, aplica Sticky Base Coat pentru protectia unghiei, apoi aplica oja Melkior in doua straturi. Urmeaza Shiny Top Coat pentru a accentua luciul si a da rezistenta ojei. La final, aplica Acceleratorul de uscare pentru a grabi uscarea. Sfat: dupa fiecare aplicare se asteapta un minut, iar in cazul unor unghii exfoliate se curata foarte bine zona exfoliata

PĂREREA MEA:

Am primit o superbă nuanță, parcă Melkior mi-ar fi citit gândurile, nuanța Magnetic. Cum sunt mare fană a culorilor tari, oja a fost exact pe sufletul meu. Am aplicat prima dată base coat-ul 9in1 de la Melkior, apoi am aplicat oja. Puteți citi review-ul base coat-ul aici. Îmi place că are o pensula mică, ce permite aplicarea ușoară a lacului. Pe unghii oja strălucește la propriu, arată ca o ojă semipermanentă, având un luciu frumos. Eu am aplicat doar un strat de lac de unghii și pot spune că nu am simțit nevoia de inca un strat pentru că acoperă foarte bine, fiind o culoare puternică care de senzația de 2 straturi. Resistența este destul de mare după 5 zile în care nu am stat fără să fac curățenie, oja arăta destul de bine.

Prima zi

-dupa 5 zile

Nu știu care e povestea unghiilor voastre, dar a mea este una despre o femeie puternică, căreia nu îi e teamă să poarte culori, să viseze mai mult, să iubească mai mult, să aibă încredere în ea și forțele proprii.

 

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

10 comentarii la „Noua Oja Melkior StoryTelling-review

  1. Am aplicat si eu joi seara oja asta, tot cu baza 9in1. Azi e luni si arata foarte bine. Am aplicat 2 straturi si am pus un top coat ca sa reziste si mai mult! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *