Apa micelara hidratanta Gerovital Plant-Review

Publicat pe De anca m.
Spread the love

Hello, ladies! Acum ceva timp, am primit un colețel tare simpatic de la un brand drag mie. Noua gamă o încercasem în materie de cremă abrazivă și recunosc că mi-a plăcut. Gerovital Plant a lansat o nouă gamă de produse cosmetice cu ulei organic de mac și am avut plăcerea să încerc noua apă micelară hidratantă.

DESCRIEREA OFICIALĂ:

Apa micelară hidratantă cu ulei din flori de mac are avantajul de a proteja tenul și pielea de stresul urban. Tot mai multe persoane devin alergice, dezvoltă anumite sensibilității ale pielii, iar Uleiul din Flori de Mac are efect calmant și de protecție a pielii. Este ideal în tratamentul cosmetic al tenurilor deshidratate şi expuse stresului factorilor de mediu, prevenind deshidratarea, iritareaapariția ridurilor și îmbătrânirea prematură a pieliiFormulă fără parabeni.

PĂREREA MEA:

Îmi place foarte mult mirosul acestei apei micelare, e un miros discret, floral. Până la această gamă nu am mai folosit produse care au în componență flori de mac, dar am aflat că florile de mac au multiple valente asupra sănătătății tenului.
Printre ingredientele apei micelare se numără Aquaxylul care oferă pielii hidratare optimă, reduce pierderile de apă și în timp tenul îți recapată elasticitatea și suplețea Bisabololul un alt ingredient din componența apei micelare este cunoscut pentru proprietățile reparatoare, calmante cicatrizante, antibacteriane și și antiinflamatoare.
                                                                            -lista de ingrediente-
Curăță tenul delicat, seara folosesc cam 2 dischete demachiante, în condițiile în care nu aplic fond de ten decât foarte rar. Desigur am aplicat și un cc cream pentru a testa produsul și l-a îndepărtat fără probleme. În schimb în zona ochilor mă machiez zilnic, ba chiar aplic creion dermatograf și vreau să zic că l-a îndepărtat bine fără să insist prea mult. Produsul nu conține parabeni, acest lucru fiind benefic pentru ten, căci curăță și îngrijește pielea într-un mod blând. Tenul meu este mixt, are tendința de îngrășare, și ce am observat dimineața e faptul că tenul meu arată foarte fresh și luminos. Uleiul din mac din componența sa nu are doar proprietăți antirid, dar previne și iritațiile pielii, drept pentru care tenul meu nu a suferit nicio iritație sau să îmi apară vreun ,,monstruleț” pe față. Foarte important este faptul că nu necesită clătire și nu lasă tenul lipicios.
Cu toate ingredientele din componența sa, noua apă micelară de la Farmec este un produs care oferă calitate și un preț accesibil.
Produsul îl găsiți pe site-ul Farmec varianta de 400ml la 21.24 lei.

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

2 comentarii la „Apa micelara hidratanta Gerovital Plant-Review

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *