Un plus de vitalitate cu Antioxidant Star de la Ayurmed

Publicat pe De anca m.
Spread the love

Salutare, dragile mele! Toamna a venit și trebuie să acordăm o atenție deosebită imunității și sănăstății noastre, mai ales că virușii ne dau târcoale.

Am descoperit un produs din ingrediente naturale Antioxidant Star de la Ayurmed care ajută la susținerea sistemului imunitar, nervos și cardiovascular. Totodată ne ajută să ne menținem și tinere pentru că sâmburii de struguri și celelalte plante indiene conțin antioxidanți necesari în lupta contra îmbătrânirii premature.

DESCRIEREA OFICIALĂ:

Suplimentul alimentar ANTIOXIDANT STAR contine extract din samburi de struguri (Vitis vinifera), pulbere din fructe de jujuba (Ziziphus jujuba) si de rodie (Punica granatum), plante ayurvedice folosite ca suport pentru sanatatea si vitalitatea organismului. Complexul de ingrediente neutralizeaza radicalii liberi si mentine nivelul normal al antioxidantilor, protejand astfel organismul de procesele oxidative, degenerative si de imbatranirea prematura. Produsul are un rol important in mentinerea sanatatii sistemului nervos, imunitar, urinar, cardiovascular si, in special, al celui venos. De asemenea sustine digestia si procesul de detoxifiere.

ANTIOXIDANT STAR™ contribuie la:

–          suport pentru sanatatea si vitalitatea organismului;

–          neutralizarea radicalilor liberi si mentinerea nivelul normal al antioxidantilor;

–          mentinerea sanatatii sistemului nervos, imunitar, urinar, cardiovascular si al celui venos;

–          sustinerea digestiei și procesului de detoxifiere.

PĂREREA MEA:

E un produs cu care m-am împăcat foarte bine, mai ales că a fost o perioada foarte stresantă pentru mine, o dată cu începerea școlii băiatului, precum și serviciul meu. Nu am o alimentație foarte sănătoasă, din vina mea desigur căci îmi fug ochii după toate prostiile, de fapt nici nu știu ce mai e sănătos în ziua de azi, așa că produsul m-a ajutat mult să elimin toxinele pe care toți le acumulăm zilnic.

Am observat că la vreo săptămână după folosire, nu mă mai simțeam așa obosită și aveam altă energie. Am început să mă simt mult mai bine, mai puțin nervoasă, datorită ingredientelor din componența produsului care susțin sistemul nervos. Totodată nu am mai simțit acele palpității la inimă, datorate unei aritmii pe care o am din cauza unui dezechilbru de vitamine în corp, pentru că produsul conține ingrediente naturale care ajută inima să funcționeze normal.

Nu am găsit puncte minus acestui produs, nu sunt la prima experiență cu brandul Ayurmed, așa că atunci când vine vorba de suplimente naturiste Ayurmed oferă calitate și prețuri accesibile.

MOD DE FOLOSIRE: Adulti si copii de peste 12 ani: cate 1-2 tablete de 3 ori pe zi.
Se administreaza cu 1/2 ora inainte de masa sau la o ora dupa masa

Pentru o cură de vitalitate și sănătate, vă invit pe site-ul Ayurmed.

Puteți citi mai multe review-uri despre produsele Ayurmed pe pagina de Facebook Brander.

 

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

2 comentarii la „Un plus de vitalitate cu Antioxidant Star de la Ayurmed

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *