Pleci intr-o calatorie in strainatate? Iata de ce trebuie sa iti faci asigurare inainte

Publicat pe De anca m.
Spread the love

Calatoriile sunt cele mai memorabile amintiri, atunci cand in cateva zile libere, departe de aglomeratia orasului in care iti petreci majoritatea timpului realizezi tot ce iti doresti si te relaxezi cu adevarat.

Desi ne preocupam, in principiu, de ce trebuie sa punem in bagaj si uitam ca siguranta noastra de fapt este cu adevarat esentiala si ca trebuie sa ne asiguram ca avem grija si de ea… Iata, in continuare, de ce este “intelept” sa ai o asigurare medicala pentru calatorii in strainatate, dar si alte asigurari cate te pot proteja pe parcursul acesteia.

Esti turist sau calatoresti in interes de afaceri?

Indiferent ca pleci in delegatie in interes de afaceri sau ca esti turist, asigurarea medicala pentru calatorii in strainatate te protejeaza pe tot parcursul acestora. Cum? Cine pleaca in calatorie cu asigurarea de la Gothaer are urmatoarele avantaje:

  • In primul rand, am auzit cu totii de cazurile acelea in care agentia de turism de la care s-a achizitionat pachetul turistic a intrat in insolventa. Asadar, daca agentia de turism respectiva nu presteaza serviciile pe care le-ai achizitionat sau chiar daca nu le presteaza decat partial, asigurarea InsoTRAVEL te ajuta ca vacanta sa ramana vacanta. Asigurarea o poti lua cu maximum cinci zile de la data achizitionarii pachetului turistic.
  • Te-ai gandit ce ai face daca plecarea in calatorie este anulata ori daca esti nevoit sa anulezi biletul de avion, din motive personale? Nu este nevoie sa intri in panica, acum ca ti-am atras noi atentia. Iti poti face o asigurare STORNO care sa te poate protejeza in cazul in care suferi pierderi financiare ca urmare a acestei anulari.
  • Pentru ca te-ai chinuit atat de mult sa iti faci bagajele, de ce sa nu te asiguri ca te si bucuri de ele pe tot parcursul calatoriei tale? Incheierea unei asigurari medicale pentru calatorii in strainatate de la Gothaer te protejeaza in cazul in care bagajele iti sunt furate sau le pierzi, dar si daca acestea ajung cu intarziere la tine, din vina celui care le transporta, cu mai mult de 6 ore.
  • Daca pleci intr-o calatorie in care stii ca vei practica sporturi de agrement cu un grad mediu de risc atunci trebuie sa te asiguri.

  • Pe parcursul calatoriilor tale in strainatate, ar fi bine sa iti asiguri si bunurile la care tii. De exemplu casa, masina… afacerea. Pe Gothaer.ro le poti face pe toate!

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *