Spread the love

Hello, ladies! După câteva zile libere, în care mi-am reîncărcat bateriile, revin cu un nou articol fresh, cu gândul la vara care a trecut. De ce spun vară? Pentru că, produsul pe care vi-l prezint azi, chiar miroase a zile însorite cu soare.

 Antiperspirantul deodorant Fancy este un produs din gama Gerovital Plant, care mi-a plăcut pentru parfumul său, dar și pentru protecția oferită de-a lungul unei zile.

DESCRIEREA OFICIALĂ: 

Formularea unică cu pudră de origine naturală de Tapioca oferă protecţie eficientă împotriva transpiraţiei. Conferă o senzaţie confortabilă, de piele catifelată și un parfum cu note gurmande. Nota de parfumare: Lady in Pink realizată de Casa de parfumuri DromFără alcool. Fără clorhidrat de aluminium.

PĂREREA MEA:

Primul lucru care te atrage la acest deodorant este parfumul deosebit. Îmi aduce aminte de un parfum pe care îl foloseam demult, așa că a fost o adevărată încântare acest produs.

Note de vârf: citrice, fructat
Note de mijloc: floral, lemnos
Note de bază: ambră, mosc, vanilie

 

Deodorantul menține pielea curată, nu ai parte de mirosuri neplăcute, mai ales că l-am folosit în plină vară, aroma este florală, care m-a încântat. Deodorantul nu conține clorhidrat de aluminiu şi alcool, oferind astfel o protecţie sănătoasă și eficientă. Pudra naturală de Tapioca este cunoscută pentru capacităţile sale avansate de absorbţie a grăsimilor, uleiurilor şi a umidităţii la nivelul pielii.

Puteți găsi produsul pe site-ul Farmec la prețul aproximativ de 10 lei

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

7 comentarii la „Antiperspirant Deodorant Fancy-Gerovital Plant

  1. Am incercat si eu cateva deo de la Gerovital si mi-au placut mult. Am avut din variantele mici, foarte practice pentru poseta.

  2. Cu siguranță o să-l încerc. Sună interesant pudra de tapioca. Vara mai foloseam și eu un deodorant mic și foarte util de la Gerovital, care încăpea în poșetă fără să încurce, avându-l astfel mereu la îndemână. Mulțumesc!

  3. Am incredere ca Antiperspirantul Deodorant Fancy de la Gerovital Plant este un produs bun. Eu le stiu produsele de zeci de ani, n-am de ce sa nu le cumpar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *