B.U. lansează antiperspirantele roll-on in action

Publicat pe De anca m.
Spread the love

B.U. îmbogățește linia in action cu o gamă nouă de produse: se lansează antiperspirantele roll-on, disponibile ȋn trei variante –Sensitive, Active Release și Pure+Dry.

Noile produse vin cu toate beneficiile antiperspirantelor B.U. in action: protecție invizibilă de până la 48 de ore ȋmpotriva transpiraţiei, care nu lasă pete albe pe haine și care dezvăluie un parfum ce persistă, ȋn timp ce pielea sensibilă a axilei rămâne protejată.

B.U. in action Sensitive prezintă o formulă de protecție care minimizează riscul de reacții alergice: tehnologia Symrelief este un complex de antiiritanți care protejează pielea împotriva iritațiilor.

B.U. in action Active Release are dublu rol datoritătehnologiei Double Deo: luptă împotriva mirosului neplăcut ȋn timp ce parfumul antiperspirantului se activează treptat, devenind din ce ȋn ce mai intens.

B.U. in action Pure+Dry are în compoziția sa un ingredient natural cu rol de absorbție care ajută la asigurarea unui plus de protecție și menținerea pielii axilei uscată pentru mai mult timp.

Fiecare antiperspirant roll-on B.U. in action vine într-un ambalaj ergonomic de 50 ml, uşor de manevrat şi cu sistem de ȋnchidere perfect etanş, calităţi ce transformă produsul ȋn cel mai bun prieten pentru a fi transportat ȋn călătorii, ȋn geanta de sală sau de zi.

Indiferent de activităţile unei zile, protecţia şi senzaţia de prospeţime asigurate de noile roll-ons oferă extra-dozele de feminitate şi ȋncredere ȋn sine pe care le merităm.

Fiecare produs costă 8,5lei.

www.instagram.com/B.U.Romania/

www.facebook.com/B.U.Romania/

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

One thought on “B.U. lansează antiperspirantele roll-on in action

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *