C-THRU Black Beauty- un parfum senzual

Publicat pe De anca m.
Spread the love

Salutare, draga mea! Cu siguranță o dată cu prima zi de decembrie, gândul ne zboară la sărbătorile care bat la ușă, și desigur la cadouri. De la mic la mare, fiecare așteaptă ca Moșul să îi lase un semn, de aceea azi vreau să vă prezint o idee inspirată de cadou pentru doamne și domnișoare.

C-THRU Black Beauty este o descoperire plăcută la acest început de iarnă. Mulțumesc echipei The Cover pentru surpriza parfumată. Are o aromă oriental-lemnoasă, potrivită pentru femeile care adoră parfumurile dulci, senzuale.

 Parfumul conturează o femeie cu o personalitate puternică, ce își cunoaște atuurile și epatează prin senzualitate,păstrând în același timp un strop de mister și delicatețe.

 

NOTE DE VÂRF: CITRICE ȘI CONDIMENTE

NOTE DE MIJLOC:VANILIE, ORHIDEE

NOTE DE BAZĂ:  LEMN DE SANTAL, PATCHOULI, AMBRĂ

Este un parfum diferit de ce am incercat până acum de la B.U, pentru că este un parfum exact pe gustul meu, puternic, dulce, care emană senzualitate și care te face să te simți foarte feminină. Nu vă speriați că este un parfum foarte dulce, pentru că notele de vârf: citricele și condimentele îi dau o aromă exotică. Cu siguranță, parfumul te poartă în diferite povești: de la misterioasele o mie și una de nopți parfumate în vanilie și orhidee până la grădini exotice pline de patchouli, ambră și desigur cu un touch de citrice și condimente.

Mirosul se menține cam 3-4 ore, iar in combinație cu deodorantul spray acesta îi potențează aroma și se păstează chiar mai mult. Eu zic că e o investiție bine și dă clasă unor parfumuri mult mai scumpe.

 

O aventură de neuitat, într-o noapte parfumată o aventură ce răsfață și cele mai pretențioase simțuri olfactive – aceasta este promisiunea C-THRU Black Beauty.

Disponibile în următoarele variante:

Deo Body Spray, 150ml – 12,5 lei

Deo Natural Spray, 75 ml  – 20,5 lei

Eau de Toilette, 30ml – 32 lei

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *