Obosită si stresată? Ai nevoie de Neuro Power

Publicat pe De anca m.
Spread the love

Stresul de zi cu zi, ne dă mari bătăi de cap. Oboseala, stările de nervozitate, lipsa concentrării sunt semnalele pe care corpul nostru le transmite, atunci când e suprasolicitat.

În astfel de momente, e important să ne ajutăm corpul și creierul să facă față presiunilor zilnice. Ne putem lua pauze de 5-10 minute la serviciu, ne putem relaxa ascultând o muzică bună, dar deși acestea au efecte pe termen scurt, putem să ne ajutăm creierul altfel.

Noi femeile, suntem uneori de 100 de ori femei, trebuie să gătim, să spălăm, să facem curățenie, teme cu cel mic, să facem proiectul pentru serviciu, și lista poate continua. IAR UNEORI SIMȚI CĂ NU MAI POȚI.

E timpul să îți spun secretul meu care îmi dă puterea de care am nevoie pentru a fi mamă, femeie, angajată model, și desigur soție.

CUM NE PUTEM AJUTA CREIERUL SĂ FUNCȚIONEZE LA CAPACITATE MAXIMĂ?

NEURO POWER  este ajutorul tău atunci când simți că nu te mai poți concentra la treburile zilnice, și că ești mult prea nervoasă și agitată. Neuro Power de la Ayurmed este un supliment alimentar realizat din plante indiene care suștine sănătatea sistemului nervos.

Neuro Power ajută la:

–          buna functionare a sistemului nervos prin mentinerea integritatii neuronilor si a ritmului normal de transmitere a informatiilor.

–          sustinerea functiilor cerebrale integrative (memoria, perceptia, concentrarea, sistematizarea si retinerea informatiilor) si coordonarea fizico–mentala.

–          sustinerea fluxului sanguin normal la nivel cerebral si asigura aportul de substante nutritive care contribuie la sanatatea si functionarea normala a creierului.

–          sustinerea organismul in protejarea celulelor neuronale impotriva stresului oxidativ, a proceselor degenerative si imbatranirii premature.

CE PLANTE CONȚINE NEURO POWER?

Passiflora incarnata (Floarea pasiunii)- este una dintre cele mai cunoscute plante pentru liniȘtire si calmare, ce reda starea de bine a psihicului și senzația de echilibru

Tamarindus indica (Tamarin) -este bogat în vitamine, care ajută la buna funcționare a creierului.

 

Hypericum perforatum (Sunatoare)- Planta are proprietati calmante si este antidepresiv usor. Este un supliment in starile de tensiune, agitatie, stres. Mentine concentratia de serotonina din creier.

Ginkgo biloba (Arborele pagodelor)- are un efect benefic asupra imbunătățirii funcțiilor creierului: reduce oboseala, ajută la îmbunătățirea memoriei, și la creșterea capacității de concentrare.

Salvia officinalis (Salvie)- Actioneaza la nivel emotional calmand si aducand seninatate; este un suport pentru combaterea oboselii fizice, mentale si a starilor depresive.

Modul de utilizare si doza recomandata:
Adulti: cate 1-2 tablete de 3 ori pe zi
Se administreaza cu 1/2 ora inainte de masa sau la o ora dupa masa in cure de 1-6 luni.
Prezentare: flacon cu 50/100 tablete.

E timpul să zâmbești mai mult, să te bucuri mai mult de lucrurile care contează, și să lași deoparte lucrurile care te agită și te perturbă. Când simți că cedezi, încearcă să te gândești la lucrurile pozitive din viața ta, și apelează cu încredere la forța naturii, prin puterea plantelor. Neuro POWER este micul tău ajutor din plante indiene, care îți poate reda echilibrul emoțional și te poate ajuta să faci față provocărilor de zi cu zi.

Mai multe impresii despre Neuro Power si pe Brander

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

11 comentarii la „Obosită si stresată? Ai nevoie de Neuro Power

  1. Eu iau laptisor de matca in fiecare dimineata, atat pentru imunitate, cat si pentru oboseala. Sunt mult mai sanatoase tabletele le baza de ingrediente naturale?

  2. Suna interesant, poate o sa vina si momentul cand voi avea nevoie de asta, dar deocamndata sunt de dimineata pana noaptea up and running cum s-ar spune :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *