5 tipuri de genti care completează orice ținută

Publicat pe De anca m.
Spread the love

Salutare, draga mea! Nu știu cum sunteți voi, dar eu niciodată nu am suficiente haine, genți sau accesorii. Deși dulapul e ticsit cu de toate, nu pot rezista tentației de a-mi cumpăra câte ceva nou în materie de fashion și beauty.

Sunt sigură că orice femeie are cel puțin 3 genți în dulapul ei. Câte genți ar trebui să aibă o femeie se întreabă fashioniștii? 5 ? 6? 10? Aș spune eu că fără număr, căci pentru noi oricum sunt insuficiente oricât de multe am avea.

De ce sunt atât de importante gențile pentru noi femeile? Pentru că ne ajută să fim mereu diferite, pentru că dețin secretele frumuseții noastre, pentru că indiferent dacă sunt mici sau încăpătoare, sunt cele care dau strălucire fiecărei ținute. Pentru că nu putem cumpăra fericirea, dar putem cumpăra o geantă fabuloasă, ceea ce cam același lucru.

În prag de sărbători, vă prezint cele 5 tipuri de genti dama care din punctul meu de vedere nu ar trebui să lipsească din garderoba oricărei femei.

  1. O geantă neagră office este piesa de rezistență care completează cu succes un outfit elegant. Avantajul unei genți de culoare neagră este acela că poate fi asortată la multe ținute, și poate fi purtată nu doar la serviciu, dar și în timpul liber. Fie că este cu baretă sau doar de mână, o geantă neagră este o piesă clasică ce nu se va demoda niciodată. Pe www.manier.ro veți găsi genți de piele pentru toate gusturile, ușor de asortat, dar și foarte calitative.

 

Geanta piele naturala taupe GF712 Genti

2. Geanta de zi cu zi– indiferent că o purtăm la serviciu sau nu, geanta pe care o purtăm zilnic indiferent de ocazie, trebuie să fie adaptată nevoilor tale și gata să fie accesorizată oricărei ținute.

Geanta piele grena/ negru GF461 Genti Femei

3. Clutch-ul sau geanta tip plic este accesoriul de nelipsit din ținuta noastră de seară. De dimensiuni mici, în general, clutch-ul va completa și va da strălucire outfit-ului.

Gentuta piele argintie GF783 Gentute si Plicuri

4. Rucsacul a devenit în ultima vreme un accesoriu foarte dorit și purtat de multe femei. Fie că este brodat sau cu motive florale ori geometrice, rucsacul nu e doar practic, ci si la modă. Femeia modernă nu e doar cea care merge pe tocuri, și poartă cele mai ireproșabile ținute, ci cea care poate purta pantofi high hells dar și un rucsac cochet. Sunt foarte multe tipuri de rucsacuri, care se pot transforma în geantă și invers.

Rucsac dama marsala GF716 Genti Dama

5. Geanta de tip-postaș este extrem de practică căci poate fi purtată pe umăr . De dimensiuni mai mici sau mai mari, geanta de tip postas este utilă pentru zilele în care mergi la shopping și ai nevoie de cât mai multă libertate, sau pur și simplu când vrei o ținută cât mai lejeră, fără a cără după tine o geantă mult prea mare.

 

Geanta piele bleumarin GF644 Genti Dama

 

Pentru mai multe tipuri de genți puteți intra pe Wikipedia 

Imagini pentru quotes bags

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *