Ce reprezinta culoarea neagra la oja?

Publicat pe De anca m.
Spread the love

Preferinta femeilor pentru diferitele culori de oja, vorbeste de fapt despre personalitatea lor. Culoarea dezvaluie calitati si defect care compun personalitatea, ofera indicii despre trasaturile de caracter ale unei persoane.Femeile aleg oja in functie de vestimentatie sau in functie de starea de spirit.

Atunci cand prefera o culoare pentru o lunga perioada de timp, se pot trage concluzii cu privire la personalitatea lor.

Oja neagra spune despre femeile care o folosesc ca sunt creative si nonconformiste.

Daca pana acum ceva timp oja neagra era asociata curentului gotic si emo, trendurile actuale aseaza aceasta nuanta de oja pe cele mai inalte locuri in recomandarie marilor case de moda. Oja neagra nu a fost intotdeauna culoarea specifica femeilor care asculta rock sau heavy metal. Contrar prejudecatilor, oja neagra nu este o materializare a unei personalitati introvertitesau mizantropice, dimpotriva,este o razvratire contra nonconformismului sia lipsei indraznelii, un indemn catre curajul de a fi unic si de a iesi in evidenta. Din punct de vedere stilistic, culoarea neagra denota o apetenta pregnanta catre moda si stil, catre un stil extravagant.

Jessica Lac de unghii Midnight Mist

In China Antica, nuanta ojei era folosita pentru a indica rangul social. Femeie din clasele inferioare foloseau tonuri de roz, in timp ce familiile regale optau pentru nuante de negru sau rosu.

Se mai poate spune despre oja neagra ca reprezinta un simbol clasic de impotrivire fata de ceva prestabilit sau preconceput .O femeie cu unghii negre nu este neaparat sub influenta unei depresii sau a culturii gotice. Ea poate comunica in acest fel o atitudine de revolta impotriva unui curent sau o inclinatie catre latura intunecata a personalitatii ei.

Chiar daca peste oja neagra se pune un pic de sclipici sau se deseneaza o linie , fie ca la o mana se ojeaza o unghie neagra si restul unhiilor alta culoare, acea unghie neagra va iesi in evidenta.

Astazi, desi aceasta culoare de oja ramane simbolul punkerilor si al rockerilor, devine din ce in ce mai des intalnita datorita vedetelor care o poarta, precum Lindsay Lohan, Jessica Alba si Nicole Richie, care incearca sa ii dea un alt inteles.

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *