OOTD- Rochie de seară Bonprix

Publicat pe De anca m.
Spread the love

Salutare, draga mea! Zilele Crăciunului sper că le-ați petrecut cu sufletele pline de bucurie și că Moșul v-a călcat pragul pentru a vă lăsa ceva sub brad.

Zilele acestea printre pregătirile de Crăciun, am profitat de vremea frumoasă de afară, pentru a fotografia ultima ținută Bonprix.

Roșul cu toate variantele sale de nuanțe este o culoare vibrantă, care transmite dinamism și feminitate. Poate de aceea, îmi place să port roșu, pentru că e o culoare care îmi dă o stare de bine, dar care mă și avantajează din punct de vedere fizic. Ținuta de la Bonprix include o rochie superbă, accesorizată cu o pereche de pantofi pe care sigur i-ați mai văzut și în alte outfituri.

AM PURTAT/I WORE:

Rochie/Dress Bonprix

Pantofi/Shoes Bonprix

Atunci când am făcut comanda, rochia nu a fost pe stoc, de aceea am avut puțin de așteptat, însă a meritat așteptarea. Materialul este calitativ, iar rochia este foarte potrivită pentru seară. Atunci când am ales-o de pe site dintre atâtea rochii Bonprix, am ales-o cu gândul că pot lejer să o port la o petrecere, dar și la serviciu. Nu știu ce spuneți voi, dar mie mi s-a părut destul de versatilă.

Rochia pe care o port este mărimea 36, dar a trebuit să o modic pentru că era cam cu 2 numere mai mari. Cred că trebuia să comand un 32-34. Recunosc că am mai și dat jos în ultima perioadă și am mai dat greș cu mărimile la comenzile online.

E foarte important că pe Bonprix puteți să faceți retur atunci când hainele nu se potrivesc, eu am ales să o modific pentru că fiind perioada aglomerată de sărbători, acest proces dura, și aveam nevoie de rochiță.

Îmi place că rochia are un croi drept, o lungime potrivită, nu am umblat la lungime, ci doar în talie am modificat-o. În partea de sus are pietre decorative negre, care îi dau un aer chic. Se închide cu fermoar la spate. Materialul nu este nici subțire, nici gros, dar e ușor de călcat, și se așează frumos pe corp.

Nu știu cât de bine am reușit să surprind culoarea, dar nu e o rochie roșie-roșie, ci vișinie, wine red.

Pantofii îi am de anul trecut, și recunosc că sunt preferații mei, pentru că sunt foarte comozi și se pretează la atâtea ținute.

VĂ MULȚUMESC PENTRU VIZITĂ!

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

11 comentarii la „OOTD- Rochie de seară Bonprix

  1. Mereu mi s-a parut ca blondelor le sta bine cu orice culoare, dar rosul chiar ca te scoate in evidenta! Imi place! Mi se pare ca esti gata de distractie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *