Șampon Wash&Go cu mușetel pentru păr lipsit de strălucire

Publicat pe De anca m.
Spread the love

Bună,  draga mea! Mai e puțin până la trecem într-un și încerc să îmi dau seama cum am ajuns în ultima lună a anului. Timpul trece inevitabil, ideea e să încercăm pe cât posibil să ne bucurăm de lucrurile bune și frumoase din viața noastră.

Am primit acum ceva timp un cadou frumos de la echipa The Cover. Printre surprize a fost și șamponul Wash&Go pentru păr lipsit de strălucire.

DESCRIEREA OFICIALĂ:

 

Cu extract de musetel, cunoscut pentru proprietatile sale iluminatoare si calmante, aceasta varianta a fost creata special pentru a revitaliza si revigora parul lipsit de viata. Samponul Wash & Go 100% Volum ajuta in alinierea si calmarea cuticulelor, astfel sporind reflexia luminii si facand parul vizibil mai stralucitor si mai matasos. Rezultatul: un par lipsit de viata este transformat intr-un par superb, stralucitor si voluminos.

PĂREREA MEA:

M-am înțeles dintotdeauna bine cu șampoanele Wash&Go, de aceea am fost curioasă să încerc această gamă cu mușețel. Șamponul este recomandat pentru toate tipurile de păr, iar dacă avei părul fragil, lipsit de strălucire vi-l recomand. Îmi place mirosul plăcut al șamponului, un miros de mușețel, dulceag care am văzut că se păstrează destul de mult timp în păr.

 

Pot spune că îmi place că hidratează părul, nu îl usucă, dar nici nu îl încarcă. Părul se simte curat și parfumat plăcut, și desigur hidratat. Recunosc că nu am cel mai docil păr din lume, de aceea de multe ori pare lipsit de strălucire, lipsit de volum. Șamponul îi dă volum și strălucire, mai ales că mușețelul din componență are acest rol de a-l revitaliza.

Nu mi-a îngrășat părul, nu am făcut mătreață, deci este un șampon cu un raport calitate-preț mai mult decât avantajos. Este și foarte spornic, căci face spumă destul de multă. Nu uitați că la orice șampon trebuie să lăsați masați șamponul și să îl lăsați câteva minute să îți facă efectul ingredientele înainte de a clăti. Iarna îmi spăl părul cam o dată de ori pe săptămână, nu mi s-a îngrășat părul exagerat între spălări, așa că eu m-am înțeles foarte bine cu acest produs.

PREȚURI RECOMANDATE:

Șampon Wash&Go cu extract de muşeţel 400 ml – 11,4 lei

Șampon Wash&Go cu extract de muşeţel 750 ml – 18,9 lei

Balsam Wash&Go cu extract de muşeţel 180 ml – 8,1 lei

CE PĂRERE AVEȚI DE MARCA DE ȘAMPOANE WASH&GO?

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

2 comentarii la „Șampon Wash&Go cu mușetel pentru păr lipsit de strălucire

  1. Si mie imi place aceasta marca de sampon, intre altele, pentru ca nu am avut vreodata o preferinta 🙂 dar am venit aici pentru a-ti ura sa ai un An Nou cu sanatate, bucurii, armonie si belsug! Succes in tot ceea ce faci!
    La multi ani!
    Cu drag,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *