OOTD-Tinuta black and white Bonprix

Publicat pe De anca m.
Spread the love

LA MULTI ANI, DRAGILE MELE! E prima postare pe anul 2018, de aceea vreau să profit de ocazie să vă doresc un an mai bun, plin de evenimente frumoase! Nu cred în minuni, dar cred că uneori ne putem crea destinul și că ceea ce gândim ni se poate îndeplini. Pe lângă gândirea pozitivă, avem nevoie de muncă, și uneori de ce nu, de puțin noroc.

Azi, am profitat de zilele libere, și am început să lucrez la fac ceea ce îmi place: blogul meu. De aceea, am ales ca prima postare pe 2018 să fie o noua tinuta Bonprix.

AM PURTAT:

Bluză Bonprix

Pantaloni Bonprix

 

Ținuta de la Bonprix este compusă din 2 piese vestimentare elegante, care alcătuiesc un outfit perfect pentru birou, dar la fel de ușor pantalonii pot fi integrați în ținute mai lejere.

Îmi plac culorile, dar în egală măsură sunt fană a non-culorilor, a fost o vreme în care aveam în garderobă doar haine în non-culori, dar oamenii se schimbă, gusturile evoluează și astfel de la an la an mai adăugăm câte ceva, se numește viață. Uneori trebuie să ne asumăm riscuri, să ieșim din zona de confort și să încercăm lucruri noi.

Am fost destul de tentată să aleg din alte bluze Bonprix  dar mi-a plăcut prea mult combinația, alb cu negru sunt doua non-culori care nu dau greș niciodată.

Bluza este decoltată ușor, ceea ce îmi place, căci o face mai feminină, mărimea aleasă e o idee mai mare de mine, dar nu e ceva deranjant. Bluza e subțire, dar nu transparentă, și se calcă destul de ușor. Pantalonii sunt subțiri, îmi place croiul lor, și faptul că sunt foarte ușor de asortat cu alte bluze sau cămăși.

Clasicul nu se demodează niciodată, de aceea vă las să vedeți fotografiile.

VĂ MULȚUMESC MULT PENTRU VIZITĂ!

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

17 comentarii la „OOTD-Tinuta black and white Bonprix

  1. Îmi place tinuta, e foarte draguta si e purtabila in mai multe situatii. Felicitari pentru articol si la multi ani! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *