OOTD- Geacă de iarnă/Winter Coat Gamiss

Publicat pe De anca m.
Spread the love

Bună, draga mea! Anul acesta am început în forță cu postările de tip outfit, pentru că fiind în concediu am avut mai mult timp să fac lucrurile care îmi plac.

Ținuta de azi este una casual, nu este pretențioasă, dar vreau să vă prezint geaca pe care am primit-o în decembrie. Chiar aveam nevoie de o geacă de genul, mai ales că nu e foarte groasă, iar afară nu e tocmai iarnă, așa că a fost ok.

Am purtat/I wore:

Engl. Hello, my dear! This year I have started with my fashion articles, because I am on vacation and I had more time to do what I like. Today’s outfit is a casual one, not too formal, but I want to show you the jacket I have received in December. I really needed such kind of jacket, because it is not too thick, and outside is not actual winter, so this was ok.

Ro. Geaca e de pe site-ul acum nu mai este pe stoc. A costat undeva la 120lei. Nu este foarte călduroasă, însă merge și pe timp de iarnă. În pozele de pe site o să vedeți că are și guler de blană, detașabil. Se închide cu fermoar, dar și cu capse, ceea ce e bine în cazul în care se strică fermoarul. Îmi place că modelul este slim, se așează bine pe corp, și are o lungime perfectă pentru mine.

Engl. The jacket is bought from , but is sold out. The price is about 30$. It is not too thick, but it can be wear during the winter. In the pictures from the site, you will see that it also has a detachable collar. The closure is bassed on zipper, but it also has staples, which is perfect if the zipper breaks. I love the slim model of the jacket, and it has a perfect length for me.

Ro. Ghetele sunt de pe site-ul , dar am văzut că nu mai sunt pe stoc. Sunt foarte comode, tocul este gros și oferă stabilitate în mers. Prețul a fost undeva la 85lei.

Engl. The boots are from I have seen that they are sold out. They are very comfy, the heel is thick and offers stability during the walk. The price was around 25 $.

 

 

Mulțumesc pentru vizită, sper că vă place ținuta mea, vă aștept impresiile cu mare drag!

Thanks for stopping by, I hope you like my outfit, I am waiting patiently for your comments!

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

2 comentarii la „OOTD- Geacă de iarnă/Winter Coat Gamiss

  1. Excelenta tinuta! Geaca si geanta imi plac foarte mult! Si modelul ghetelor imi place (nu si forma tocurilor, dar asta conteaza mai putin). 🙂 Pantalonii intra in categoria „stilul preferat”. 🙂
    Succes in tot ceea ce faci!

  2. Eu vazusem o gecuta la fel ca aceasta numai ca avea la guler blanita, dar mi-a atras altceva atentia si nu am mai comandat-o.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *