Noul lac de unghii Melkior Soul Dancing Diva

Publicat pe De anca m.
Spread the love

Buna, draga mea! În decembrie, am primit un frumos cadou de la Melkior. De aceea azi vreau să vă spun mai multe despre acesta.

Am primit un lac de unghii într-o culoare pe care eu o ador și cu un nume promițător Soul Dancing Diva.

Acest lac de unghi a fost lansat în decembrie, special de sărbători. Noua colectie creata de produse cosmetice Melkior e trendy, aduce stralucirea in prim plan si ne aminteste de machiajul anilor ‘80.

Fiecare femeie trebuie să se simtă din când în când dacă nu, tot timpul ca o divă. Începând cu machiajul și terminând cu lacul de unghii fiecare dintre noi, trebuie să arate așa cum ne dorim: speciale.

Nuanța primită se numește Royal, este un roșu care te duce cu gândul la stilul retro. Am aplicat prima dată un strat de Melkior Base Coat pentru o rezistență mai mare a ojei. Îmi place că se aplică ușor, și că a oferit o acoperire bună chiar și din prima aplicare. Nuanța este strălucitoare și chiar e potrivită pentru o seară în oraș cu prietenii sau la o petrecere. Rezistența este undeva la 3 zile, cred că dacă aplicam un top coat rezistența era de 5 zile.

Ce am apreciat la ojă pe lângă culoarea sa, e și faptul că se usucă foarte repede, nu prea am răbdare să aștept o veșnicie să se usuce lacul, așa că am rezolvat și această problemă.

Pe Melkior puteți să găsiți cosmetice de cea mai bună calitate, și mereu au oferte 1+1 gratuit, sau prețuri reduse.

Pe Instagram v-am arătat cum arată lacul de unghii Soul Dancing Diva.

Mi-a plăcut și modul în care am primit lacul de unghii, un mod original de a ambala o sticluță de lac.

Voi ați folosit produse Melkior? Ce părere aveți despre ele?

 

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

3 comentarii la „Noul lac de unghii Melkior Soul Dancing Diva

  1. Nici eu nu am răbdare cu uscarea lui, mă dau de multe ori și zic „acum să aștept” și fac, ce fac și mă lovesc de ceva sau ating ceva și se duce lacul.
    Sună interesant!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *