Butonii de costum- accesorii pline de rafinament pentru bărbați cu stil

Publicat pe De anca m.
Spread the love

Cu pași repezi se apropie luna iubirii, și îmi dau seama că trebuie să cumpăr ceva special pentru soțul meu. Realizez că e foarte greu să cumperi un cadou pentru un bărbat. Cu siguranță, un cadou pentru un bărbat poate fi o adevărată provocare, dar cui nu-i plac provocările?

Un parfum, un ceas sau o piesă vestimentară poate părea un cadou obișnuit, însă pentru un bărbat elegant, un set de butoni poate fi alegerea perfectă. Foarte mulți bărbați adoptă o ținută smart-casual, și poartă cămășa chiar și în timpul liber.

Butonii sunt un simbol al eleganței, fiind accesoriile care scot din anonimat orice ținută formală. Pentru un bărbat modern cu un job care implică o ținută formală, un set de butoni dau clasă unei ținute aparent rigide. Butonii completează linia ținutei și oferă mai mult rafinament și o doză de masculinitate.

Outfit-ul elegant la bărbați nu are foarte multe piese de accesorizat și asortat, de aceea pentru a da o notă deosebită ținutei, butonii nu ar trebui să lipsească. Găsiți multe modele de butoni pentru costum adaptate stilului fiecăruia. Puteți alege dintre butoni costum în culori neutre sau tonuri de albastru și verde închis. Totodată diferă și materialul din care sunt realizați butonii: argint, aur, sau inox. E o chestiune de gust materialul din care sunt realizați butonii, dar cei din inox sunt mult mai accesibili ca preț și ușor de asortat la o ținută de birou.

Butonii sunt preferați și de către bărbații care se căsătoresc, pentru că butonii pentru nuntă reprezintă detaliul care face diferența. Indiferent că alegeți unii în ton negru, cu nuanțe de auriu sau albastru, butonii vor transforma o ținută elgantă într-una de lux.

DE CE AR TREBUI SĂ POARTE BĂRBAȚII BUTONI?

  • sunt accesorii care transformă o ținută elegantă într-una deosebită are va ieși în evidentă
  • sunt simboluri pline de rafinament.
  • emană masculinitate.

 

Butoni eleganti negri Arons

 

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *