Nu te mai lăsa doborât de oameni și situații

Publicat pe De anca m.
Spread the love

De câte ori cei din jurul tău prin vorbe sau fapte ți-au tăiat aripile, arătându-ți că nu se poate? De câte ori nu te-ai simțit dezamăgit de oamenii ? De câte ori nu te-ai simțit nedreptățit de atitudinea celorlalți?

Cu siguranță, de mult PREA MULTE ORI. Ce poți face în acest caz? În primul rând, renunță la oamenii care te dezamăgesc. Nu îi putem schimba noi, oricât de mult am vrea, pur și simplu unii oameni se hrănesc cu durerea celorlalți.

 Nu îi lăsa pe alții să îți spună ce poți să faci și ce nu poți să faci. Prea puțini oameni îți vor binele, și de cele mai multe ori se simt amenințati de tine. Așa că nu te lăsa dezamăgit de atitudinea oamenilor din jurul tău, DETAȘEAZĂ-TE DE SITUAȚII ȘI OAMENI care nu te fac să te simți bine.

Imagini pentru citate motivationale

Lasă-i să vorbească! Nu te mai agita și enerva pentru ceea ce spun ceilalți pe la spatele tău. Pentru că gura lumii o astupă doar pământul, pentru că cei care te vorbesc pe la spate, vor rămâne mereu în spatele tău. Trăiește viața așa cum îți dorești, contează ca tu să fii mulțumit, nu cei din jurul tău. Nu te lăsa afectat de vorbele lor, unii chiar nu au ce face cu viața lor și se leagă de orice aspect al vieții tale.

Stabilește-ti scopuri pe termen scurt sau lung, nu contează atâta timp cât muncești pentru a le îndeplini. Viața fără un scop nu are niciun farmec, iar faptul că faci tot ceea ce trebuie pentru visul tău, te umple de energie și gânduri pozitive.

Imagini pentru citate motivationale

 Nu îți fie teamă de greșeli, ele sunt cele care ne maturizează, și ne fac să evoluăm ca oameni. Nu te învinovăți pentru ce ai făcut sau ce nu ai făcut, greșelile fac parte din viața noastră.

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

6 comentarii la „Nu te mai lăsa doborât de oameni și situații

  1. Eu am renunțat de mult la oamenii care pur și simplu îmi tăiau aripile și care mă vorbeau pe la spate. Am inceput să îmi urmez visul fara sa mă gândesc la ce va spune x,y,z când va vedea de ce m-am apucat sa fac. Prefer sa am in jurul meu oameni care doar îmi vor binele și mă incurajeaza.

  2. In principiu, sunt si eu de acord cu cele scrise. Un „amendament”: stopeaza barfele, pe cat posibil, daca sunt neadevaruri. 🙂 Minciunile spuse despre tine iti pot dauna daca nu le tai de la radacina – pot exista situatii in care sa nu stii de ce te priveste cineva incruntat sau iti intoarce spatele desi stii ca nu i-ai facut ceva rau… Intreaba atunci, pe loc, care e problema, daca e vreo problema… 🙂 Iar daca afli de-o barfa… confrunta mincinosul cu cel care a ascultat barfa. 🙂
    Iti doresc succes in tot ceea ce faci!
    Weekend frumos sa ai!

  3. Mi.a placut articolul acesta, dar oarecum a avut si un impact emoțional asupra mea. Sunt total de acord cu ceea ce si spus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *