Variante mini B.U ideale pentru vacanță

Publicat pe De anca m.
Spread the love

Salutare, draga mea! Am primit aceste mini variante de la echipa TheCover și recunosc că m-au dus cu gândul la vacanță, pentru că sunt excelente de luat în concediu. Sunt micuțe, ușor de transportat și au o cantitate suficientă pentru câteva zile de relaxare.

B.U in Action Gel de duș este foarte cremos și miroase foarte bine. Este un gel cremă, de aceea și consistența foarte cremoasă. Mirosul de lămâie și vanilie este foarte fresh și reconfortant. Varianta de 250ml o găsiți la prețul aproximativ de 7 lei. Hidratează pielea în timp ce o lasă parfumată. Ador gelurile cremă pentru că mi se pare că sunt foarte hidratante.

 

Deodorantul B.U in action l-am testat și în varianta de roll-on, și pot spune că nu lasă urme albe și oferă o protecție îndelungată. B.U. in action Active Release are dublu rol datorită tehnologiei Double Deo: luptă împotriva mirosului neplăcut ȋn timp ce parfumul antiperspirantului se activează treptat, devenind din ce ȋn ce mai intens.

Preț aproximativ 8.5

B.U Golden Kiss este un spray parfumat dulceag, cu aromă florală, ideală pentru iubitoarele aromelor B.U. Mirosul se menține destul de mult timp, iar prețurile sunt accesibile. Îl găsiți și în varianta set cu apa de toaletă din aceeați gamă.

Note de varf: pere, mere și bergamotă.
Note de mijloc:iasomie, frunze de violete si prune coapte
Note de baza: mosc, lemn de santal, vanilie
Preț aproximativ 10lei
 VOI FOLOSIȚI PRODUSE B.U? Care sunt preferatele voastre?

 

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

One thought on “Variante mini B.U ideale pentru vacanță

  1. le-am vazut si eu, sunt foarte faine mai ales daca mergi cu avionul si trebuie sa ai grija la gramaj plus au si un pret bun

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *