Ruj Absolut Mat Yves Rocher- review

Publicat pe De anca m.
Spread the love

Hello, girls! Zilele acestea cele care mă urmăriți pe Instagram ați văzut noile rujuri de la Yves Rocher. Am primit cele 8 nuanțe de ruj absolut mat și pot spune că mi-a fost greu să mă decid care îmi place cel mai mult.

De obicei, folosesc foarte multe nuanțe de roz, așa că a fost o provocare pentru mine să încerc și nuanțele mai închise. Recunosc că nu mă așteptam să îmi stea bine și să îmi și placă, așa că și nuanțele închise m-au încântat maxim.

Rujurile Absolut Mat sunt disponibile în 8 nuanțe de la 150 până la 157 și le găsiți la prețul aproximativ de 54 lei. Atunci când folosesc un ruj mat, primul lucru la care mă gândesc e dacă usucă buzele. Nu este cazul rujurilor YR pentru că sunt îmbogățite cu ulei regenerator de camelie, care pe lângă faptul că hidratează buzele, permite și o aplicare ușoară.

Nu conțin parabeni și silicon. Îmi place faptul că e un ruj cremos, culorile sunt vibrante, puternice, și că persistă pe buze pâna la 6 ore. Cel mai important lucru pe lângă culorile vibrante este și că rujurile nu usucă buzele.

Nu știu care vă face cu ochiul, recunosc că îmi plac toate, dar parcă îmi fac cu ochiul mai mult nuanțele 150 și 157. Vă las fotografiile să vă faceți o idee.

 

În luna iubirii, Yves Rocher te așteaptă cu multe cadouri inspirate la prețuri accesibile pentru a sărbători dragostea în cel mai frumos mod posibil.

 

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

One thought on “Ruj Absolut Mat Yves Rocher- review

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *