Top 5 trucuri pentru realizarea unei manichiuri REZISTENTE

Publicat pe De anca m.
Spread the love

Se spune ca aspectul unghiilor este ca o carte de vizita, manichiura fiind detaliul pe care ceilalti il analizeaza, astfel incat  sa isi dea seama daca persoana cu care interactioneaza acorda atentia cuvenita igienei si ingrijirii personale. Din acest motiv, reprezentantele sexului frumos pun mare pret pe felul in care arata aceasta parte a corpului lor.

Iti doresti ca manichiura ta sa aiba un aspect impecabil? Te-ai saturat de lacul care sare de pe unghii?  Vrei sa iti desfasori activitatile casnice fara ca acest lucru sa aiba efecte negative asupra manichiurii tale? In acest caz, descopera, in cele ce urmeaza, cateva trucuri care te vor ajuta sa obtii ceea ce ti-ai propus.

Afla care sunt cele 5 trucuri pentru realizarea unei manichiuri REZISTENTE:

 

  • Indiferent daca unghiile tale sunt lungi sau scurte, pentru ca manichiura sa rezistente o perioada cat mai lunga de timp, trebuie sa ai in vedere uniformizarea.  Cu alte cuvinte, inainte de a aplica produsele cosmetice, asigura-te ca iti tai si iti pilesti unghiile, in asa fel incat acestea sa fie egale si sa aiba o forma placuta, lipsita de imperfectiuni. Daca vei tine cont de acest truc si vei avea grija ca fiecare unghie in parte sa fie ingrijita, mai mult ca sigur, iti va fi mult mai usor sa obtii o manichiura rezistenta.

 

  • Pe langa uniformizarea unghiilor, un alt truc pe care trebuie sa  il urmezi se refera la utilizarea unui base coat. Acesta este un fel de primer pentru unghii si are rolul de a fixa mult mai rapid oja, dar si de a creste rezistenta acesteia in timp. De asemenea, cu ajutorul acestui produs, vei putea impiedica patarea unghiilor, chiar si in cazul in care obisnuiesti sa le vopsesti in mod constant. Asadar, pentru a te bucura de o manichiura impecabila si rezistenta, asigura-te ca pui in practica si acest pont.

 

  • Bineinteles, cel mai important element, atunci cand vine vorba despre realizarea unei manichiuri rezistente, este reprezentat de calitatea ojei pe care o folosesti. Astfel, este recomandat sa optezi pentru lacurile semipermanente, intrucat acestea rezista pe unghii de trei ori mai mult decat cele normale si, pe langa acest lucru, asigura o culoare intensa. In acest sens, la Baff.ro gasesti oja semipermanenta disponibila in diferite culori, care iti garanteaza o acoperire absoluta. Aplica si acest truc si vei observa ca manichiura ta va arata exact asa cum iti doresti, o buna perioada de timp.
  • In cazul in care iti place sa adopti o manichiura mai complexa, cu diferite modele, exista un truc si in aceasta directie, astfel incat aceasta sa fie rezistenta. Mai exact, trebuie sa folosesti ustensilele corespunzatoare pentru fiecare tip de manichiura in parte. De exemplu, daca iti doresti sa realizezi un model ombre, mizeaza pe o pensula speciala sau pentru un set de buretei, care te vor ajuta sa obtii efectul degrade dintre culori, dar si sa fixezi vopselele acrilice pe unghii. Pe acestea, dar si multe alte astfel de accesorii le gasesti pe www.Baff.ro, magazinul online dedicat produselor de acest tip.

  • Nu in ultimul rand, pentru a obtine o manichiura impecabila si pentru ca oja pe care ai aplicat-o sa reziste cat mai mult pe ungiile tale, la final, folosestesi un top coat. Acesta functioneaza asemenea unui sigiliu, mai ales atunci cand este utiliza timpreuna cu un base coat, asigurand astfel o rezistenta indelungata. De altfel, ofera unghiilor o suprafata neteda, lucru necesar in cazul in care nu ai reusit sa respecti in totalitate primul truc.

 

Acestea fiind spuse, daca iti doresti sa prelungesti durata de viata a ojei si, implicit, sa te bucuri de o manichiura impecabila si rezistenta, nu ezita sa pui in practica toate trucurile enumerate mai sus.

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *