Elemis Balancing Toner și Cellular Recovery Skin Bliss Capsules

Publicat pe De anca m.
Spread the love

Zilele trecute vă povesteam de prima mea experiență în materie de beauty cu brandul Elemis. Astăzi a venit momentul să vă spun impresiile mele despre alte două produse ale acestui brand englez de lux.

Elemis Balancing Lavender Toner este o loțiune tonică cu ingrediente naturale, care curăță delicat pielea, în timp ce o îngrijește delicat.

Este un tonic facial delicat, purificator, care tonifiază eficient pielea și ajută reechilibrarea nivelului pH-ului, fără a folosi alcool sau detergenți duri. Extracte de lavandă, floare dulce și saponine din lemn de Quillaja, ajută la echilibrarea și catifelarea pielii.

Eu am folosit tonerul după ce am folosit laptele demachiant de la Elemis. Se aplică ușor și chiar are un miros floral care îmi place. Produsul este cu pompiță și se poate aplica direct ca un spray sau se poate aplica pe o dischetă. Eu am încercat ambele variante, dar sincer am observat că mai bine îl pulverizez direct pe ten, pentru că discheta absoarbe parcă prea mult produs. Aștept să se usuce iar după pot aplica o cremă din aceeași gamă. Rolul acestui tonic e acela de a curăța tenul, de a-i oferi fermitate.

Elemis Cellular Recovery Skin Bliss Capsules au fost o plăcută surpriză pentru mine. Nu am mai folosit capsule cu ulei în ele, de aceea mi s-a părut foarte interesant conceptul. O capsulă roz conține trandafir și se aplică dimineața, iar cea verde conține lavandă și se aplică seara. Desigur, capsulele se aplică pe tenul curat, și deși pare mică o capsulă, conține cantitatea necesară pentru o aplicare. În acest fel, aplici exact cât este nevoie fără a irosi produsul. Capsula se desface ușor fiind realizată dintr-un material moale, fără riscul de a te tăia. Conținutul capsulei este uleios, de aceea atunci când aplicați trebuie masat foarte bine pentru a pătrunde în piele. În prima zi, nu prea am masat uleiul, și m-am trezit cu un ten uleios. Da, chiar dacă pare mică această capsulă, are o cantitate mai mult decât suficientă.

Capsulele conțin o formulă puternică de ulei facial, care acționează pentru destresarea pielii, ajutând la hidratare și hrănire. Având o formulă cu un nivel optim de antioxidanți, ajută la îmbunătățirea semnelor vizibile de îmbătrânire și reface hidratarea pierdută din cauza efectelor poluării zilnice.

 

 

Pe site-ul Adda-shop puteți găsi produse Elemis pentru îngrijirea tenului și corpului. Mie îmi plac produsele pe care le-am încercat pentru că îmi place că tenul meu arată fresh și mult mai luminos.

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

2 comentarii la „Elemis Balancing Toner și Cellular Recovery Skin Bliss Capsules

  1. capsule cu ulei nu am incercat nici eu, suna interesant..sincera sa fiu as vrea si eu sa imi achizitionez cateva produse elemis, mai ales ca sunt variate si in functie de tipul de ten

  2. Nu de multa vreme am inceput sa folosesc lotiune tonica regulat, insa cam toate au alcool, ceea ce imi cam displace.
    Interesante capsulele!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *