Unde iti faci noi amintiri anul acesta?

Publicat pe De anca m.
Spread the love

Vacanta este unul din cele mai asteptate momente din viata oricui. Indiferent de varsta pe care o ai o vacanta este binevenita oricand. Si parca unele din cele mai frumoase amintiri sunt cele pe care le avem din vacante, unele mai reusite si altele mai putin reusite – dar atat de amunzate si frumoase indiferent de cum s-au terminat ele.

 

Daca ai nevoie de o vacanta fara suprize neplacute iti recomand Oltextur, una din cele mai bune agentii de turism de la ora actuala de pe piata romaneasca. Oltextur au o experienta de peste 23 de ani in turism si sunt gata sa iti ofere o experienta de neuitat. Preturile sunt foarte bune si mai mult decat atat au niste oferte pentru last minute care sunt chiar greu de refuzat.

 

Sunt foarte multe destinatii de vacanta care chiar merita vizitate, incepand chiar cu tara noastra. Romania este foarte laudata de straini pentru frumusetile ei, daca nu stiii ce sa vizitezi: poti incepe cu Delta Dunarii, continua mai apoi cu orasele Sighisoara si Brasov, sau te poti bucura de minunatele peisaje ale Bucuvinei sau de o cura in Salina de sare de la Turda sau Slanic sau te poti minuna de Focurile Vii sau inamoli la Vulcanii Noroiosi.

Tara noastra are multe destinatii de vacanta  ce abia asteapta sa fie descoperite, ca imi este foarte greu sa le numesc pe toate. Si este tare pacat ca uneori mergem sa vizitam alte tari, nestiind ce comori ascunse detine tara noastra. Si ar fi frumos sa le vizitam si sa incercam sa le descoperim pe fiecare in parte.

Hai sa ne cunoastem tara, sa o iubim si mai apoi sa o prezentam si altora.. fix asa cum este ea, si cu bune si cu rele. Dar pentru a putea face asta ar trebui sa plecam din cand in cand si la pas prin Romania.

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *