Kräuter-Magic Oil și Magic Roll-On-adio dureri, bun venit stare de bine!

Publicat pe De anca m.
Spread the love

Salut, draga mea! Astăzi, aș vrea să vorbim despre durerile de spate. Majoritatea femeilor se confruntă cu această problemă. Durerile pot fi cronice datorate unor probleme articulare cum ar fi discopatia, reumatismul sau pur și simplu statul în picioare la serviciu ne pot da peste cap coloana.

Eu am probleme cu spatele, o discopatie lombară nu tocmai plăcută, care se manifestă în special la schimbările de anotimpuri sau când stau mult în picioare. Antiinflamatoarele sunt eficiente, însă uneori corpul devine imun la ele, și te poți trezi că te doare spatele. De obicei, prefer să încerc și alte alternative. Iau suplimente de calciu, folosesc diferite creme și loțiuni care atenuează durerea.

Am primit înainte de Paște un colet foarte interesant cu 2 produse magice de la Life Care, speciale pentru durerile de tot felul.

Cel mai mult m-a încântat Kräuter® Magic Roll cu plante BIO, datorită modului de prezentare. Flaconul cu roll-on permite o aplicare ușoară și în plus te poți masa singură. Magic Roll e indicat în  dureri de cap și cele musculare sau reumatice. Are un conținut de ingrediente cu rol important în atenuarea durerilor, o dată aplicat simți cum pielea se încălzește, și un val de căldură începe să acționeze asupra zonei inflamate. Durerea începe să se atenueze, simți zona pielii cum se răcorește și te simți mult mai bine.

NOUL Magic Oil Kräuter® este un produs magic, un mix concentrat de peste 30 de uleiuri esentiale din plante medicinale cu efecte terapeutice.

Acțiunea incredibilă și puternică a ingredientelor este posibilă datorită standardului foarte înalt al calității ingredientelor și menținerii principiilor active din ele. Mai exact, o importanță deosebită o au 8 din cele peste 30 de plante medicinale cu efect terapeutic sau BIO:BIO Grâu, BIO Rozmarin, BIO Portocală, BIO Salvie, BIO Aloe Vera, BIO Măsline, BIO Lavandă și BIO Limone, plante ce au efecte miraculoase asupra organismului.

Magic Oil Kräuter® are rezultate uimitoare in caz de:

  • dureri de cap – 2 picaturi (masaj zona tamplelor)
  • dureri reumatice – 3/10 picaturi (masaj zona dureroasa)
  • revigorarea picioarelor – 10/15 picaturi (in 3 litri de apa)
  • relaxare – 25/30 picaturi (in cada)
  • improspatarea aerului din casa – 4/5 picaturi (in umidificator sau in vasul special pentru purificare)
  • probleme respiratorii – 1/2 picaturi (aplicare externa zona nazala)

Eu l-am folosit pentru masajul spatelului și al tâmplei, are un miros super mentolat și o dată masat pe zona cu probleme, simți cum începe să se încălzească zona, apoi treptat simți o senzație de răcorire și durerea dispare.

Preț Magic Oil Kräuter® -54.99lei

Preț Magic Roll-On Kräuter® -26.99lei

Produsele le găsiți pe site-ul life-care.com. Sunt curioasă să aflu dacă voi le-ați încercat?

 

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

4 comentarii la „Kräuter-Magic Oil și Magic Roll-On-adio dureri, bun venit stare de bine!

  1. Asteot si eu pareri de la utilizatori in caz ca ah folosit aceste produse. De obicei nu am incredere in eficienta produselor bio…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *