Competitia Blogathon 2018-participa și castiga premii tentante

Publicat pe De anca m.
Spread the love

Sunt sigură că ați auzit de Blogawards. Orice blogger dornic să scrie și să câștige premii în același timp, poate participa la campaniile de pe site-ul Blogawards. Nu îți trebuie prea multe, ci inspirație din plin, și desigur să ai un blog.

Eu am participat și în alți ani la campaniile acestui concurs, și pot spune că am câștigat diferite premii atât în bani, cât și în produse, sau vouchere. Cel mai important lucru, e și faptul că pe lângă premiile tentante, spiritul competitiv te motivează să scrii din ce în ce mai bine.

Orice blogger poate castiga premiile corespunzatoare campaniilor individuale din cadrul competitiei Blogathon 2018, indiferent de locul ocupat in Clasamentul Blogathon 2018. La Blogathon 2018 se realizeaza clasament pentru fiecare user, nu pe blog (un user poate participa cu mai multe bloggerii).
Pentru a putea castiga unul dintre premiile garantate ale Campaniei Blogathon 2018 trebuie sa scrii cat mai repede un articol in care iti anunti participarea la Blogathon. Acest articol trebuie inscris in formularul din aceasta postare.
Daca te-ai inscris intr-o campanie individuala (lista campaniilor individuale este afisata mai jos) din cadrul Blogathon 2018, trebuie sa te inscrii cu un articol in care iti anunti participarea la Blogathon in formularul din aceasta postare, inainte de incheierea campaniei respective (de exemplu, inainte de incheierea campaniei SmartProtection) pentru a fi luat in considerare la jurizarea campaniei.

Te poți înscrie până pe 1 septembrie 2018 aici, dar eu zic să nu mai pierzi vremea, și să te înscrii cât mai repede, căci sunt multe campanii tentante care te așteaptă cu premii pe măsură.

 

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *