Lenjerii 100% bumbac din Tesaturi Alese și programul lor de afiliere

Publicat pe De anca m.
Spread the love

Confortul tău și al familiei tale ar trebui să fie tot timpul pe primul loc. Cred în ideea că ACASĂ este locul în care tu te simți cel mai bine, și că indiferent de problemele zilnice în mediul casei noastre ne putem regăsi echilibrul. Lucrurile mici fac diferența, de aceea acord importanță detaliilor care mă pot ajuta să creez din casa mea, o mică oază de liniște și confort.

Pentru că a venit vara, pe nepusă masă oarecum, mi-am dorit să împrospătez puțin dormitoarele și să achiziționez lenjerii de pat de calitate. Merg pe premiza că mai bine dai un ban, dar cel puțin dormi pe așternuturi în care te poți odihni cu adevărat. În căutarea mea online, am găsit într-adevăr un site, unde m-au îmbiat multe modele de lenjerii și produse pentru confortul casei tale. M-am bucurat că pe site-ul tesaturialese.ro găsești produse din 100% bumbac, majoritatea site-urilor au produse cu muuult poliester în compoziția materialelor. Întâmplător, am aflat și de programul lor de afiliere. Adică poți câștiga bani, atunci când alte persoane cumpără produsele recomandate de tine.

Având în vedere că petrec destul de mult timp în mediul online, m-am gândit să vă prezint și vouă cum funcționează programul de afiliere directa al magazinului Tesaturi Alese

 1. În primul rând trebuie să ai un blog sau un site, apoi să îți faci un cont de afiliat. Primești un cod de tracking pe care îl poți insera pe blogul tău într-un articol și acesta poate genera vânzări.
 2. Nu trebuie să scrii n articole axate pe lenjerii de pat, dar poți insera linkuri în diverse articole, poți posta bannere, care în timp pot produce vânzări.
 3. AI 1000 DE ZILE în care un link promovat de tine poate aduce vânzări, asta înseamnă că orice cititor care a vizitat site-ul accesând linkul tău de afiliat îți poate aduce un comision atunci când se hotărăște să cumpere un produs. De obicei cookie-urile aferente afilierii pe alte site-uri sunt de 30 de zile.
 4. Primești lunar bani în cont, indiferent de valoarea comisionului.  Am remarcat că pe alte programe de afiliere, primești bani după un anumit prag, pe site-ul tesaturialese.ro primești bani în fiecare lună, ceea ce e mult mai onest și ofertant.
 5. Comisionul este de 10%, asta înseamnă că dacă cineva cumpără o lenjerie de 200 lei, vei avea 20lei comision.
 6. Lenjeriile de pat se vând, căci toată lumea indiferent de statutul social are nevoie de lenjerii, de aceea site-ul tesaturialese.ro te poate ajuta să îți rotunjești veniturile. Avantajul este că pe site, găsești lenjerii de calitate, din 100% bumbac, iar lumea caută lucruri de calitate, mai ales când vine vorba de propriul confort.
 7. Poți primi 100lei daca te numeri printre primii 10 afiliati inscrisi si doresti sa te implici in urmatorul mod:
  • Postezi 1 banner cu link afiliat pe home page. 
  • Postezi link-uri de afiliere in cel putin 3 articole lunar, nu este nevoie sa realizezi articole dedicate, ci doar sa inserezi topic link-urile in cele pe care le scrii frecvent.
  • Link-urile afiliate nu trebuie sa fie de tip „nofollow”.
  • Primesti banii si fara sa realizezi neaparat conversii in luna respectiva.
  • Ne rezervam dreptul de a intrerupe acordarea bonusului daca rezultatele campaniei de afiliere nu sunt satisfacatoare in termen de 3 luni.

Lenjerie de pat dublu din Bumbac 100% Ranforce Wild Field V3 – XXL

Sper că ți-am fost de folos cu acest articol, sunt multe modalități de a face bani pe net, eu nu cred într-o anumită rețetă de a face bani online, dar cred că determinarea si munca te pot ajuta să ajungi mai aproape de lucrurile pe care tu ți le-ai propus.

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *