Din dragoste pentru bebelușul tău, oferă-i ce-i mai bun: laptele praf Topfer

Publicat pe De anca m.
Spread the love

Meseria de mămică este poate de departe cea mai frumoasă din lume. Pe cât de frumoasă, pe atât de plină de provocări poate fi, însă bucuria de a fi mamă depășește cu mult orice dificultate.

Se spune că mama este îngerul dăruit de Dumnezeu unui copil, poate pentru că rolul nostru este acela de a-l iubi nemăsurat, de a-l veghea, de a-i îndruma pașii spre un viitor mai bun.

Din grija nemăsurată, le oferim copiilor noștri tot ceea ce este mai bun. Avem grijă ca celor mici să nu le lipsească nimic, și din puținul sau prea plinul nostru le oferim suficient cât să fie fericiți.

Un copil fericit este un copil care primește din plin iubire din plin. Dar și pentru că un copil fericit e un copil sănătos, le oferim de mici tot ceea e mai bun, începând cu laptele.

Nu toate femeile sunt norocoase să își alăpteze micuțul sau pur și simplu ai nevoie de completarea mesei bebelușului, de aceea ca viitoare mămică îți dorești să oferi copilului tău cel mai bun lapte.

Laptele praf Topfer se numără printre primele recomandări ale medicilor pediatri, pentru că brandul german Topfer are o tradiție de 100 de ani în producerea de lapte pentru bebeluși.

Lapte praf Topfer Lactana Bio Pre 600g

De ce este laptele Topfer atât de apreciat de pediatri și mămici?

  • are o formulă asemănătoare laptelui matern, bogată în minerale și vitamine atât de necesare dezvoltării armonioase a bebelușului tău.
  • începând cu prima zi de viață, îi poți oferi copilului tău fiind un produs bio, organic, obținut din ingrediente de cultură organică.
  • conține culturi de prebiotice și cum știm că 70% din umunitate este în intestin, orice bebeluș are nevoie de bacterii bune care să îl ajute în lupta cu bacteriile rele care pot cauza balonare, colici, diaree. În plus, prezența prebioticelor în laptele praf conform studiilor de specialitate ajută bebelușul să își întărească imunitatea.
  • conține acizi grași omega 3 și omega 6 la fel ca laptele matern, acest lucru ajutând la o creștere sănătoasă, la dezvoltarea creierului sau buna funcționare a inimii.
  • bogat în fier, calciu și vitamine atât de necesare pentru întărirea imunității, dar și pentru o dezvoltare sănătoasă.

Unde puteți găsi laptele Topfer? Pentru că sunt adepta cumpărăturilor online pe site-ul bebelusultau.ro poți comanda produse Topfer, dar și tot ce ține de îngrijirea bebelușului tău: produse pentru baie, scutece, cărucioare, termometre, olițe, iar lista poate continua. Avantajul magazinelor online e faptul că poți benefia de multe promoții și reduceri pe care nu le găsești tot timpul în magazinele fizice.

Pe principiul că ei îți pot oferi aproape tot pentru bebelușul tău, bucură-te de această perioadă și nu ezita să arunci un ochi pe site-ul bebelusultau.ro ori de câte ori ai nevoie de produse de calitate pentru micutul tău.

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

One thought on “Din dragoste pentru bebelușul tău, oferă-i ce-i mai bun: laptele praf Topfer

  1. stiu de laptele acesta dar eu am avut altceva, insa verisorii nostri pe acesta il folosesc si il recomanda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *