Pregătește-te de vară cu Strep Sugaring

Publicat pe De anca m.
Spread the love

Este timpul să porți toate rochiile vaporoase, fustele scurte și bluzele șic din garderobă! Pielea ta fină este gata să fie mângâiată de razele soarelui, datorită gamei strep  Sugaring, ce conține ceară caldă și benzi depilatoare, pentru o piele fină până la 6 săptămâni.

Gama strep Sugaring reinterpretează tradiția, cu o linie inovatoare și ușor accesibilă. Epilarea cu ceară cu zahăr este o metodă de îndepărtare a părului, ce datează de la vechii egipteni, care considerau că un corp epilat este un etalon de frumusețe, tinerețe și inocență. Egiptencele au fost cele care au descoperit proprietățile zahărului și au început să îl utilizeze în ritualul de epilare de dinaintea nopții nunții, pentru a avea o piele fina și catifelată.

În funcție de preferințele tale, poți alege dintre benzile depilatoare sau ceara caldă strep Sugaring, ambele cu rezultate garantate. Epilarea cu zahăr este mai puțin agresivă cu pielea ta, având aderență doar la firele de păr, nu și la piele.

Vara este plină de evenimente surpriză – ieșiri spontane la piscină sau aventurări către mare. Dar, cât ai zice Sugaring, vei fi pregătită pentru toate planurile. Nu îți face griji nici dacă ești în perioada dintre sesiunile de depilare, pentru că produsele din gama strep Sugaring au dovedit o eficiență crescută în cazul firelor scurte.

Cu strep Sugaring, pielea ta se simte minunat, iar tu trăiești vara din plin, bucurându-te de fiecare rază de soare!

Acordă-i pielii tale îngrijirea de care are nevoie în sezonul cald! Strep oferă o gamă de produse pentru ficare tip de piele: strep Sugaring – pentru o experință orientală unică, strep Cristal, pentru o piele delicată sau strep cu ulei de argan pentru o piele netedă și hidratată!

Mai multe detalii:

Facebook Strep România

Despre Strep

Strep oferă o gamă variată de produse depilatoare care pot îndeplini nevoile și cerințele fiecărei femei, pentru o piele catifelată, netedă ca mătasea, pentru mai multe săptămâni.

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

One thought on “Pregătește-te de vară cu Strep Sugaring

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *