elmiplant relansează gama de produse solare: elmiplant SUN

Publicat pe De anca m.
Spread the love

elmiplant relansează gama de produse solare, elmiplant SUN, și te ajută să obții bronzul perfect vara aceasta

Pregătește-te pentru zilele însorite de vară cu noua gamă elmiplant SUN, care are ingrediente 100% naturale și 4 niveluri de protecție solară (UVB, UVA, VL, IRA).

Le vei recunoaște după noile ambalaje, moderne, ergonomice, ce asigură o deschidere și o utilizare ușoară. elmiplant Sun transformă puterea naturii în cea a frumuseții în timpul verii, așa că acum vei putea obține un bronz frumos, în timp ce pielea ta va primi protecția optimă, adaptată nevoilor tale.

Deja te gândești din ce în ce mai mult la momentele de relaxare pe care le vei petrece alături de cei dragi sub razele îmbietoare ale soarelui? Și noi! De aceea îți venim în întâmpinare și cu câteva produse care să te ajute să îți menții pielea sănătoasă și să obții mult râvnitul bronz.

Expunerea corectă la soare este esențială pentru a evita arsurile solare și, mai ales, îmbătrânirea prematură a pielii. De aceea, produsele solare elmiplant SUN conțin ingrediente naturale și tehnologii avansate de protecție solară, eficiente împotriva radiațiilor UV, care îngrijesc pielea.

Relansarea elmiplant SUN aduce și noutăți în gamă, prin produsele Sensitive, care conțin acid hialuronic și unt de shea 100% natural și oferă regenerare naturală sub razele soarelui chiar și celor cu piele sensibilă. Mai mult, prin tehnologia Aqua Adapt, acestea ajută la menținerea nivelului optim de hidratare pe parcursul expunerii la soare.

Tot un produs nou este și loțiunea SOS după plajă, ajutorul de nădejde pentru arsurile provocate de expunerea prelungită la soare. Formula cu aloe vera 100% natural și panthenol (10%) este îmbogățită cu HYDRO NUTRIENT 24H, care îți va oferi până la 24 de ore de hidratare. În plus, are o textură ușoară, cu absorbție rapidă, așa că o poți folosi fără să te îngrijorezi că îți vei păta hainele.

Gama elmiplant SUN îți pune la dispoziție produse care pot fi utilizate înainte de plajă (loțiuni, uleiuri, loțiuni spray), cu niveluri variate de protecție, adaptate diferitelor tipuri de piele și momente de expunere la soare, dar și produse pentru după plajă (loțiuni și loțiuni spray). Mai mult, gama conține și produse destinate pielii sensibile a copiilor, chiar de la 0 luni, pentru față și corp. Acestea sunt îmbogățite cu Pro-vitamina D și Beta Glucan 100% naturale, care ajută la stimularea sistemului defensiv propriu, întărindu-le rezistența la radiațiile UV.

Formulele sunt concepute pentru a oferi texturi lejere, absorbție rapidă și arome încântătoare. Având la bază tehnologia Optimum Sun, produsele elmiplant SUN oferă 4 niveluri de protecție solară: UVB, UVA, VL și IRA, care acoperă un spectru larg de radiații solare responsabile pentru îmbătrânirea prematură a pielii. În plus, ambalajele sunt moderne, ergonomice și asigură o deschidere și o utilizare ușoară.

Fii pregătit pentru zilele însorite cu gama elmiplant SUN, disponibilă acum în magazine!

 

Mai multe detalii:

www.elmiplant.com

Facebook elmiplant

Instagram

Despre elmiplant

elmiplant este un brand românesc de produse cosmetice, cu peste 100 de articole în portofoliul său. Având natura ca sursă de inspirație pentru gamele sale, elmiplant pune la dispoziția consumatorilor produse cosmetice sigure și eficiente pentru toate tipurile de piele, pentru îngrijirea tenului, cât și pentru corp și protecție solară. Compania investește constant în cercetare și control și în tehnologie avansată, pentru a crea produse cosmetice din ce în ce mai eficiente și mai sigure pentru îngrijirea personală.

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *