Sampon și Balsam Hidratare Intensă Tresemme-Review

Publicat pe De anca m.
Spread the love

Îmi doream de ceva timp mai multă hidratare pentru părul meu. În multe dăți îl simțeam uscat și cum l-am neglijat, soarele și vopsitul și-au cam spus cuvântul asupra sănătății părului meu. Am părul oarecum gras, dar în ultima perioadă, părul meu arăta ca o mătura de-a vreunei vrăjitoare. Da, nu exagerez. Așa că era timpul să intervin!

Acestea fiind spuse am căutat produse care să mă ajute să îi redau strălucirea de altădată.

Așa am dat peste gama Tresemme Șamponul și balsamul Hidratare Intensă. Numele nu este întâmplător ales, căci într-adevăr aceste produse hidratează și folosite împreună, și separat.

Gama Hidratare Intensa oferă hidratarea și strălucirea de care are nevoie părul uscat și deteriorat. Conține vitamina E, cu rol hidratant.

Brandul Tresemme nu este unul nou, are o tradiție din anul 1948 de Edna L. Emme. Viziunea ei modernă, au făcut din acest brand unul iubit de femei, pentru produsele calitative și accesibile ca preț. Fondatoarea brandului își dorea produse profesionale pentru toate femeile, pe principiul că orice femeie merită să arate și să se simtă fabulos, ca și cum ar fi ieșit dintr-un salon de înfrumusețare.

Sampon Hidratare Intensă Tresemme

Șampon blând, îmbogățit cu Vitamina E, ajută la restabilirea moliciunii părului. Creat pentru utilizare frecventă.

Efect: păr hidratat, moale și strălucitor.

Începem cu șamponul Hidratare Intensă care vă spun că miroase senzațional. Îmi place sistemul de dozare al ambalajului. Apeși pe căpăcel și poți doza cantitatea dorită. Oricum vă spun că e super spornic, căci cantitatea este de 900 ml, și vă spun că o să îmi ajungă foarte mult timp. Eu de obicei mă spăl de 2 ori, a doua oară stau mai mult timp cu șamponul ca să îl las să își facă treaba. Din ce am citit pe ambalaj, șamponul are un sistem avansat de hidratare și localizează firele de păr uscate,pe care le hidratează.

E important ca atunci când te speli pe cap cu orice tip de șampon să îl lași puțin înainte să clătești, ca ingredientele să pătrundă în structura firului de păr. Atunci când te speli cu acest șampon simți că parcă ai aplicat un balsam, atât se simte de hidratat părul. Chiar își face treaba cum trebuie. Am folosit și șamponul simplu fără balsam și pot spune că părul se simte la fel de hidratat, moale, ușor de pieptănat. Îmi place faptul că nu mai simt părul ca o perie de sârmă și că atunci când mă pieptăn se simte ușor și foarte moale. Dupa prima spălare se observă clar o diferență, părul este mult mai strălucitor. Vă mai spun că mirosul șamponului se simte discret și următoarea zi după spălare.

Balsam Hidratare Intensa Tresemme

Balsamul oferă o hidratare optimă pentru părul tau. Acest sistem de hidratare cu vitamina E ajută la restabilirea strălucirii si catifelării părului uscat si deteriorat. Creat pentru utilizare frecventă.
Lăsați să actioneze 2-3 minute, apoi limpeziți cu apa. Efect: păr hidratat, moale și strălucitor.

Am aplicat balsamul cam de două ori pe săptămână, cam așa îmi spăl eu părul de obicei, uneori doar o dată pe săptămână. Se aplică pe părul umed, eu șterg bine părul ca să nu fie foarte ud, și atenție nu trebuie aplicată o cantitate foarte mare. Se lasă să acționeze cam 2-3 minute, maxim 5 minute, apoi se clătește cu apă călduță. Își face treaba foarte bine, pentru că părul se simte foarte hidratat, și reușeste să descâlcească și firele cele mai rebele.

 

Îmi place că folosite împreună, părul meu stă mai drept, mai are tendința să se onduleze, dar părul strălucește la propriu, este ușor de pieptănat și foarte hidratat. Acest tip de hidratare l-am simțit doar atunci când în când merg la salon, deci chiar sunt 2 produse profesionale care sunt foarte bune și accesibile ca preț.

Nu încarcă părul, nu mi s-a îngrășat părul, l-am spălat ca de obicei, cam de două ori pe săptămână.

Gama Tresemme se găsesc online pe site-ul Triodeluxe puteți găsi pachetul la prețul aproximativ de 68 de lei. Nu uitați că șamponul are 900 ml, iar balsamul 500 ml.

Pe Triodeluxe sunt multe produse profesionale pentru îngrijirea părului, recunosc că mă tentează și keratina lichidă și spray-ul bifazic pe care le puteți găsi pe site.

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

12 comentarii la „Sampon și Balsam Hidratare Intensă Tresemme-Review

  1. Suna tentand, in trecut am mai incercat produse ale acestui brand unele bune unele nu atat de bune dar tot mai vreau sa incerc cate ceva de la ei

  2. Si eu imi doresc ca parul meu sa fie hidratata deci cu siguranta voi incerca ambele produse mai ales ca sunt dependenta de balsam. Eram multumita e syoss insa in ultima vreme parca nu mai este wow

  3. Si eu folosesc tot produsele de la triodeluxe pentru ingrijirea parului. Eu ma spal de 2-3 ori pe saptamana pe par. te invidiez ca te poti spala o data pe sapamanta.
    Imi plac mult produsele lor si sunt foarte spornice

  4. Si pe mine ma tentat si inca ma tenteaza, ba a si ajuns de cateva ori in cos, nu stiu ce m0am impiedicat. Stiu ca este recomandata schimbarea perioduca a samponului, insa parul meu nu este de aceeasi parere :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *