Pressure Down-protejează inima și menține tensiunea arterială

Publicat pe De anca m.
Spread the love

Salutare, draga mea! Azi vorbim despre sănătatea inimii! Multe persoane află mult prea târziu că au probleme cu inima, de aceea e important să acordăm mai multă atenție prevenției.

Eu am fost acum vreo doi ani la un medic cardiolog, la sfaturile medicului de familie, care mi-a detectat o aritmie. M-am speriat pe moment, dar după ce am ajuns la cardiolog, după un control amănunțit, doctorița mi-a spus că nu e nimic grav și că foarte probabil anemia de care sufăr să ducă și la astfel de probleme. Desigur, sunt mai multe tipuri de aritmii și nedetectate la timp, acestea îți pot perturba viața, de aceea recomand ca orice persoană tânără și aparent fără probleme de sănătate, să își facă un astfel de control.

În cazul unei aritmii inima ta bate neregulat, iar în situații stresante ajungi să distingi aceste bătăi, le resimți ca niște fâlfăieli, ca și cum inima stă să îți sară din piept. Le resimt și eu, când am o zi agitată. Nu am primit un tratament medicamentos, în afară de Magneziu și Potasiu, de aceea documentându-mă pe net am aflat că sunt multe produse naturiste care ajută la reglarea ritmului cardiac.

Pressure Down este un supliment alimentar din plante indiene, recomandat pentru reglarea ritmului cardiac și normalizarea tensiunii arteriale. Ajuta organismul să se adapteze la efort, în caz de suprasolicitare sau vârsta inaintata, reducând riscul de hipertensiune arterială, aritmie, insomnie, oboseală.

Contribuie la:
– menținerea valorilor tensiunii arteriale in limite normale;
– menținerea starii de sănătate și funcționarea normala a inimii și sustinerea circulașiei coronariene si sistemice;
– menținerea tensiunii arteriale în limite normale prin menținerea elasticității și structurii vaselor de sange. Sustine sanatatea vaselor sistemului circulator prin mentinerea nivelului si raportului normal al lipidelor din sange prin sustinerea cresterii metabolizarii lor;
– eliminarea excesului de apa din organism cu echilibrarea volumului plasmatic si a tensiunii arteriale.

E foarte important ca în sezonul cald să ai mai multă grijă de tine, pentru că inima e supusă unor eforturi în plus, trebuind să se adapteze temperaturilor foarte crescute Fără să ne dăm seama, ne putem simți amețiți, putem avea dureri de cap, chiar dacă aparent nu avem probleme cu inima. Explicația e simplă, inima noastră este obligată să pompeze mai mult sânge ca de obicei, și să se adapteze mult mai bine la variațiile de temperatură și tensiune care apar foarte frecvent în perioada anotimpului cald.

Suplimentul alimentar Pressure Down de la Ayurmed menține valorile normale ale tensiunii arteriale, păstrând elasticitatea și structura vaselor sanguine, susține funcționarea inimii, precum și sănătatea vaselor de sange si ajuta la eliminarea excesului de apa din organism. In plus, ajuta organismul sa se adapteze la efort, reducand riscul de hipertensiune arteriala, aritmie, insomnie, oboseala.

Pe lângă suplimentele naturiste, nu uita să consumi apă din plin. De exemplu dacă ai 50 de kilograme înmultești 50 cu 330 ml, și astfel o să afli cantitatea de apă pe care trebuie să o consumi într-o zi, adică 1,650l. Apa o putem lua și din fructe, de aceea e important să consumi cât mai multe fructe și legume proaspete. Semințele au și ele rolul lor, de aceea poți consuma nuci, alune, semințe de quinoa, de in, deoarece conțin multe fibre care susțin activitatea inimii.

Puteți afla și alte păreri despre acest produs pe site-ul Brander

 

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

7 comentarii la „Pressure Down-protejează inima și menține tensiunea arterială

  1. Am sa le spun si eu parintilor mei despre aceste pastile. Par a fi o alternativa buna pentru cele care le folosesc ei in prezent

  2. Multumesc lui Dumnezeu inca nu am probleme cu inima si nici ai mei, dar aceste suplimente stiu ca sunt bune pt mai multe chestii.Sunt bune de avut la casa

  3. Am auzit ca este bun, nu-l folosesc ca nu am probleme cu inima…cel putin din cate stiu eu, dar m-ai facut un pic curioasa si voi merge la medic pentru un control.

  4. Am probleme de sanatate si cred ca mi-ar prinde foarte bine acest produs, am sa-l caut si eu.

  5. Am probleme de sanatate si cred ca mi-ar prinde bine si mie aces produs, am sa-l caut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *