Spread the love

Ro. Bună, draga mea! E duminică, așa că te invit să iei o ceașcă de cafea sau de ceai și să fii alături de mine, câteva minute. Promit să nu te rețin prea mult.

Știu că ești foarte ocupată, ca noi, toate femeile, care alergăm dintr-o parte în alta: la serviciu, în parc cu cei mici, cumpărături, curățenie și tot așa. Din când în când nu uita să respiri și mai trăiești și pentru tine, măcar o oră, două. Rujează-te dacă nu ai mai făcut-o de mult timp, puneți o rochie pe care nu ai mai purtat-o de mult, zâmbește..

Știu par povești, dar nu uita să te bucuri și de tine! E foarte important acest lucru! Sper să îți placă ținuta de azi. Recunosc că am văzut această salopetă la o bloggeriță pe care o citesc de mult timp și mi-a plăcut cum se așează. Cum îmi doream o salopetă scurtă am zis că e musai să mi-o comand și eu de pe site-ul  Am oscilat între mărimi, am ales M, dar îmi e puțin largă. Trebuia să iau S, așa că luați-vă exact mărimea pe care o purtați de obicei. Îmi place că este suficient de lungă și că nu se ridică în sus. Materialul este destul de ok, se așează bine pe corp. Mie îmi place salopeta, e chiar perfectă pentru vară.

Comenzile din străinătate ajung foarte repede acum, și mă bucură faptul că vin prin poșta locală.

Site-ul Zaful e un site drag mie și pentru că s-a gândit și la cititorii mei, vă oferă un cod de reduceri. Introduceți codul ZFTina ori de câte ori faceți o comandă pe site.

AM PURTAT/I WORE:

Engl. Hello, my dear!It is Sunday, so I invite you to take a coffee or a tea and be next to me in the following moments. I promise I will not keep you too long. I know you are busy, as many women, who run to work, in the park with the children, shopping, cleanings and so on. From time to time do not forget to breath and live also for yourself at least one hour, or two. Put a red lipstick if you haven’t done this for a very long time, take a dress you haven’t wore for a long time, Smile. I know it may seem stories, but do not forget to enjoy yourself. It is a very important thing. I hope you like my outfit. I have to admit I saw this romper at one of the bloggers I’ve been reading for a very long time, and I loved the way it fits her. As I wanted a short romper, I said it is necessary to order it from . I ordered M, but I should have taken S, so order the size you wear. I love that is enough long for my taste, and the material is ok. I love the romper, it is perfect for summer. The shipping was fast, and I love the fact that all my packages arrive to the local post, at home. Zaful is thinking about all my readers, so they offered me a discount, introduce code ZFTina anytime you order on the site.

VĂ MULȚUMESC PENTRU VIZITĂ/THANKS FOR STOPPING BY!

See here on Beauty with Criss another outfit of this romper.

 

 

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

10 comentarii la „OOTD-Summer Striped Short Romper

  1. Ce tare ma bucur ca ti.a placut salopeta si ti.ai luat.o si tu. Iti vine perfect modelul, daca ti.e mare o poti duce la modificat putin, cred ca nu e mult de muncă la ea. Ar fi păcat sa o tii degeaba căci tare frumoasă e si modelul te prinde bine.

  2. Este draguta si parca realizata special pentru tine. Eu nu pot pantaloni scurti…am o problema de mult timp cu ei, dar recunosc cand unei persoane ii sta bine cu acest tip de pantaloni.

  3. foazrte faina salopeta, ma tenteaza si pe mine sa imi iau mai ales ca pare sa ascunda zona mea problema si pretul e chiar ok…

  4. Geanta mi-a plăcut la nebunie încă de când am văzut-o. Suficient de mare, dar nu prea ca să nu pară de piață. Colorată discret și frumos asortată cu sandăluțele ! superbă ținută !

  5. Superba salopeta ;imi aduc aminte ca mi-am cumparat cu multi ani in urma o salopeta din primele mele salarii ;ce bucuroasa era ca sa port ceea ce imi place .Acum nu ma mai avantajeaza acest obiect vestimentar dar pe vremuri imi statea destul de bine .

  6. De anul acesta au inceput sa imi place si mie salopetele iar cea prezentata imi place foarte mult.

  7. Sunteți foarte drăguță, iar salopeta va vine foarte bine, va avantajează si este foarte frumoasă! ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *