Primul șampon concentrat Yves Rocher- bun pentru păr, dar și pentru planetă-review

Publicat pe De anca m.
Spread the love

Bună, draga mea! Într-o zi frumoasă de duminică, vorbim despre îngrijirea părului și planetă. Ciudată combinație, ați putea spune, dar Yves Rocher a lansat în iunie 2018 șamponul care respectă planeta.

CUM AR PUTEA UN ȘAMPON SĂ RESPECTE PLANETA?

E simplu:

  • flaconul e 100% reciclabil.
  • 39% mai puțin plastic în comparație cu flaconul de 300 ml al șamponului pentru strălucire I love my planet.
  • 98 % ingrediente de origine naturală.
  • cantitatea de 100 ml este suficientă pentru 30 de spălări, exact ca un șampon normal de 300ml.
  • fără silicon
  • formulă ușor biodegradabilă

PĂREREA MEA:

Sistemul de dozare al șamponului concentrat Yves Rocher este foarte eficient pentru că într-adevăr curge fix o picătură, nu mai mult, ceea ce mi se pare genial. Am fost puțin reticentă, când l-am testat, mă gândeam cum să îmi ajungă o picătură, când eu atunci când mă spăl pe păr, folosesc foarte mult produs. Dar, am rămas impresionată, când am văzut că picătura chiar ajunge pentru părul meu de lungime medie. Deci, chiar face ceea ce promite, iar cei 100ml îți vor fi de ajuns pentru 30 de spălări, exact ca un flacon normal de 300 de ml. Inovația Yves Rocher mi se pare genială, pentru că într-adevăr trebuie să ne gândim și la planeta. Risipa nu a fost niciodată bună în nicio situație.

Mirosul șamponului este foarte plăcut, ușor vegetal. Părul se simte foarte bine, strălucitor și hidratat. Este un șampon care curăță delicat, nu usucă părul, are 98% ingrediente de origine naturală. Este recomandat pentru toate tipurile de păr.

Flaconul mic mi se pare tare util în călătorii, de aceea vi-l recomand și vouă. Prețul este și el la fel de mic aproximativ 15.90lei și îl puteți comanda aici

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

4 comentarii la „Primul șampon concentrat Yves Rocher- bun pentru păr, dar și pentru planetă-review

  1. Am avut un gel de dus cu manga de la ei asa. Mirosea demential. Si recunosc ca l-am adorat. Abia astept sa ajung iar la Yver Rocher sa imi refac stocul.

  2. Un singur sampon am folosit de la Yves rocher, mi-a placut mult cum s-a comporttat cu parul meu si mai ales mirosul care parea foarte natural

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *