Review: B.U in action Zero%- deodorante fără alcool, aluminiu și săruri minerale

Publicat pe De anca m.
Spread the love

Bună,  draga mea! Știu că ești mereu în acțiune, mereu în mișcare și ai nevoie de cea mai bună protecție pentru tine. B.U a lansat de curând o nouă gamă de antipersipirante, B.U in Action Zero%. Noua formulă este concepută cu 0% săruri minerale, 0% alcool și 0% clorhidrat de aluminiu.

Am avut ocazia să le încerc și eu, în varianta de spray și roll-on, de aceea revin cu impresiile mele.

CE PROMITE NOUA GAMA?

  • zero urme de deodorant pe hainele tale preferate
  • 0% săruri minerale, 0% alcool și 0% clorhidrat de aluminiu.
  • mențin flora naturală a pielii.
  • protecție împotriva transpirației timp de 48 ore.
  • se pot folosi după epilare

PĂREREA MEA:

Clar îmi place mirosul fresh al noii game, și dintre cele două variante, sunt fană a produselor sub formă de spray. Eu le-am aplicat și după epilare, și chiar nu am observat iritații. Referitor, la partea cu transpirația, își fac treaba, ei zic că te protejează 48 de ore, dar cine stă 2 zile fără să nu se spele chiar și cu cel mai bun deodorant?

Nu conține aluminiu, ceea ce e foarte bine, deoarece dacă nu știați conform mai multor studii, aluminiul poate conduce la modificări ale ADN-ului și mutații ale celulelor care ar putea crește riscul de cancer și în special pe cel de cancer la sân. De asemenea, aluminiul poate produce iritații ale pielii, mai ales dacă te dai cu deodorant imediat după epilare.

Nu conține alcool ceea ce îl face blând cu pielea.

Formula Protecție & Îngrijire a deodorantelor B.U. in Action Zero% mențin flora naturală a pielii. Astfel, acestea împiedică dezvoltarea și proliferarea bacteriilor nocive, în timp ce bacteriile bune sunt protejate.

Pentru ca tu să te simți confortabil, poți alege Invisible Deodorant, cu capsule parfumate care se activează la contactul cu transpirația pentru a întări sentimentul de prospețime. Sau poți opta pentru Roll On, conceput cu Malodor Control Neofresh Technology, ce are grijă de starea ta naturală de prospețime, până la 48 de ore.

Câștigă premii cool cu B.U. in Action Zero%

Surprizele nu se opresc aici! B.U. in Action Zero% te premiază în mod amuzant și creativ. Te așteptăm pe cubuesticastigatoare.ro să jucăm X și 0%, iar tu poți câștiga unul dintre premiile săptămânale – adică accesorii utile pentru sport și produse B.U. in Action Zero% sau chiar marele premiu: o bicicletă MTB DHS.

Trăiește vara în ritmul tău și fii fresh, pentru că B.U. In Action Zero% este deodorantul în care poți avea încredere!

Mai multe detalii:

Facebook B.U. Romania

Instagram B.U. Romania

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

5 comentarii la „Review: B.U in action Zero%- deodorante fără alcool, aluminiu și săruri minerale

  1. Ce potriveala! 🙂 Dimineata m-a rugat cineva sa-i cumpar B.U,… Nu stia exact sa-mi zica cum arata dar tot zicea de zero aluminiu si ca tubul e cu mult alb! Acesta este! 🙂
    Multumesc! 🙂

  2. Folosesc produsele B.U de multaaa vreme si sunt printre preferatele mele pentru ca au foarte florale, varianta asta noua inca nu am incercat o dar abia astept sa o incerc..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *