Mon Evidence- noul parfum Yves Rocher

Publicat pe De anca m.
Spread the love

Bună, draga mea! Sunt momente în viață când ai nevoie să te reconectezi, să iei o pauză, să te regăsești. Trăim vremuri nesigure și tot stresul își lasă amprenta asupra ta.

Tehnologia nu ajută nici ea, căci petrecem mult prea mult timp pe gadgeturile super inteligente. Știați că ne consultăm smartphone-ul de 220 de ori într-o zi? Mult, prea mult. Cum te poți reconecta cu sinele interior când totul în jurul tău pare mult prea stresant?

Yves Rocher ne propune o variantă parfumată. Apa de parfum Mon Evidence lansată în august 2018, este o gură de aer, un moment de bucurie, un sentiment de plenitudine.

Am primit parfumul săptămâna trecută, și o dată cu el s-a lansat și întrebarea: Care e metoda mea preferată de a mă reconecta? Asta m-a pus pe gânduri, căci de multe ori uităm să petrecem timp cu noi, să ne regăsim.

Trebuie să recunosc că îmi plac parfumurile Yves Rocher, primul meu parfum încercat este So Elixir, varianta clasică, în sticluță galbenă, un parfum extrem de senzual și foarte persistent. L-am folosit ani de zile, atât de mult îmi plăcea. Încă îmi mai place. Apoi am încercat și Comme une evidence, și acela m-a cucerit. Din punctul meu de vedere, parfumurile Yves Rocher sunt foarte calitative,și la un preț accesibil, și pot concura lejer cu alte branduri mult mai scumpe.

Mon Evidence are o aromă deosebită, o combinație florală care te duce cu gândul la o grădină exotică plină de flori: patchouli, trandafir Damascena, vanilie, mandarină. Parfumul este dulceag, dar nu exagerat, are și un touch fin fructat datorită mandarinei din compoziție. Este un parfum floral, dar nu extra dulce, are ceva deosebit, mai degrabă o aromă exotică, orientală, care îi dă o notă aparte, cred că și iubitorii de arome fructate îl vor iubi.

CÂT PERSISTĂ? M-am dat dimineața, iar seara, aroma era tot acolo. Persistența unui parfum, depinde foarte mult și de PH-ul pielii, de felul în care ingredientele se potrivesc pielii tale. Mon Evidence este apă de parfum, ceea ce înseamnă că va persista mult mai mult decât în cazul unei ape de toaletă, dar persistența mai are legătură și cu ph-ul pielii.

PREȚ RECOMANDAT: 139 LEI

Am rămas plăcut surprinsă, să descopăr că parfumul are un capac din lemn de frasin, special creat pentru o reconectare la natură.

Mie îmi place Mon Evidence, e un parfum potrivit pentru toată ziua din punctul meu de vedere sau reaplicat ori de câte ori doriți să evadați, să vă regăsiți. Un parfum, poate deveni ritualul tău parfumat, care te poate reconecta cu natura, cu sinele interior. Alege și varianta mini, poartă-l cu tine la birou, și bucură-te de aroma lui, ori de câte ori simți nevoia unei pauze.

CUM MĂ RECONECTEZ EU?

Alături de cei dragi, dar când vreau să petrec timp cu mine și să mă deconectez, pur și simplu îmi aplic o mască, fac o baie cu multă spumă, apoi îmi fac manichiura, aplic un ruj roșu, un machiaj discret și desigur o aromă senzuală de parfum. Sau pur și simplu, aplic parfumul preferat, și ies în natură, la o plimbare cu soțul meu, îmbrăcată cât mai lejer.

TU CUM TE RECONECTEZI CU SINELE INTERIOR?

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

2 comentarii la „Mon Evidence- noul parfum Yves Rocher

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *