Spread the love

Utilizatorii vehiculelor premium, puternice, se pot bucura in totalitate de capacitatile masinilor lor chiar si in conditiile servere ale sezonului rece, utilizand anvelope de cea mai inaltacalitate.

Unul din pneurile cele mai capabile sa indeplineasca aceste cerinte este noua anvelopa Michelin Pilot Alpin 5, o anvelopa premium de iarna, special dezvoltata pentru soferii exigenti care asteapta un inal tnivel al fiabilitatii, confortului si nu in ultimul rand al sigurantei. Astfel, Michelin Pilot Alpin 5 va interactiona in mod adecvat cu suprafata de rulare, fie ea uscata, sau acoperita cu zapada si va reusi sa fructifice la maximum resursele vehiculului, in toate conditiile.

 

Noul design directional al benzii de rulare impreuna cu un compus de ultima generatie al amestecului din compozitia acesteia redefineste performanta in rulare, atat pe carosabil umed sau uscat, cat si acoperit cu zapada. Canelura centrala longitudinala, dispusa pe toata lungimea benzii de rulare, ajuta la evacuarea eficienta a apei si creste rezistenta la acvaplanare. Acesta este proiectat special pentru a se adapta la diferite fluctuatii de temperatura.

In acelasi timp, noul polimer functional din compozitia pneului contribuie la scaderea rezistentei de rulare, generand o economie de combustibil (majoritatea dimensiunilor reusind sa inregistreze clasa C de consum, ceea ce este foarte bine pentru o anvelopa de iarna din clasa sport). De asemenea, noul amestec de cauciuc din compozitia anvelopei, previne intarirea acesteia in conditii de temperaturi scazute, oferind tractiune excelenta chiar si atunci cand se efectueaza manevre dinamice pe sosea.

In procesul de dezvoltare al lui Michelin Pilot Alpin 5 nu a fost omis nici aspectul anvelopei, aceasta ingloband conceptul de design Premium Touch, ce presupune un efect de catifea pe peretele exterior, aducandu-se astfel un plus de rafinament pentru acest pneu.

Michelin Pilot Alpin 5 (link: https://www.e-pneu.ro/anvelope-auto/producator-michelin)este o anvelopaapreciata de producatorii premium de automobile, aceasta reusind sa obtina omologare pentru echiparea originala la versiunile AMG de la Mercedes Clasa E, CLS, Clasa E Cabrio si Coupe, Audi A7, A8, BMW M5, Mercedes Clasa A, Clasa B, CLA.

Vezi oferta complete de anvelope Michelin pe www.e-pneu.ro

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

2 comentarii la „Michelin Pilot Alpin 5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *