Spray oral B12 Better You- Rangali

Publicat pe De anca m.
Spread the love

Bună, draga mea! V-am tot prezentat produse pentru imunitate, căci am intrat brusc într-un nou sezon rece, iar aceste schimbări pe mine mă afectează. Dacă ai și o problemă cu anemia, atunci clar o răceală banală te poate doborî la propriu.

Am descoperit recent un produs care m-a încântat prin modul său de aplicare. Fiind o persoană care de când mă știu sunt anemică, medicul mi-a prescris printre altele și vitamina B12 injectabil. Nu e prea încântător să faci injecții, dar există și o variantă la fel de eficientă, cum ar fi spray-urile orale cu vitamine. Nu știam că vitaminele sunt și sub forma de spray-uri, dar această variantă permite absorția rapidă a vitaminei, față de comprimate.

SPRAY-UL ORAL B12, Better You  este un ajutor eficient pentru functiile psihologice normale, imbinate pentru a ajuta la cresterea nivelului de energie. Spray-ul este formulat special pentru a fi absorbit direct in sange, ocolind sistemul digestiv.

Firma Better You este o companie inovativa specializata in suplimente care cresc numarul substantelor nutritive cheie, absente din alimentatie, din cauza dietelor, dar si a stilului de viata.

Se știe că vitamina B12 este cel mai puternic factor antianemic, așa că dacă vă știți anemică, nu e suficient să luați fier, această vitamina este esențială pentru a asigura o creștere normală a celulelor roșii din sânge.

Vitamina B12 înlătură oboseala, ajută creierul, fiind o vitamină importantă care nu ar trebui să lipsească în perioadele de învățare.

Se aplică 4 pufuri pe zi în doză unică, suficient pentru doza zilnică recomandată. Fiecare doza (4 pufuri) ofera 1200 g de vitamina B 12 impreuna cu 40 g de crom si 0,5 mg extract de ceai verde, cu gust deosebit de caise.

PĂREREA MEA:

Are un gust foarte bun, dulce, pe care îl veți îndrăgi. Am apelat la acest supliment pentru că mă simțeam foarte obosită, și am remarcat că parcă nivelul meu de energie e mult mai bun. Nu mai sunt atât de nervoasă, se știe că lipsa acestei vitamine din corp duce la stări de iritabilitate.  Fiind ușor de asimilat de corp, își face efectul rapid, și asta se vede, mă simt mult mai bine fizic și psihic.

Anemia este o afecțiune ușoară, dar oboseala fizică și psihică sunt principalele simptome. Indiferent cât dormi sau câta cafea bei, doar vitaminele te pot ajuta. Acest spray cu vitamina B12 ajută la producerea de globule roșii, care sunt responsabile de conducerea oxigenului către toate organele, și în acest fel ai alt tonus, te simți mai bine, te concentrezi altfel.

Nu e un produs minune, dar e un produs eficient, și eficiența lui constă în forma de prezentare. Spray-ul ajunge extrem de rapid în corp, iar cantitatea este suficientă pentru 160 de utilizări.

Produsul l-am achiziționat de pe site-ul Rangali la prețul aproximativ de 76lei. Am văzut pe site că sunt și spray-uri cu calciu, vitamina D, mă tentează și acestea.

 

Comentarii

comentarii

anca m.
fairytaleingeras@gmail.com

One thought on “Spray oral B12 Better You- Rangali

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *